Sorteer op

Cinsis sieraden: een uniek stuk handgemaakt met liefde

Update: 26-09-2023

Waarom kiezen voor een uniek handgemaakt sieraad van Cinsis?

Welkom bij Cinsis, mijn webshop waar ik o.a. handgemaakte edelsteen sieraden, mala's, orgonite en epoxy sieraden creëer. Ik maak gebruik van de mooiste kwaliteit edelstenen (A tot AAA-kwaliteit), handmatig uitgezocht. Daarbij maak ik gebruik van sterling zilver 925, koper en/of RVS zilver en gold. In de orgonite sieraden kunnen ook andere metalen worden verwerkt zoals bijv. aluminium of soms messing. Dit staat per produkt / sieraad specifiek aangegeven.  De koperen sieraden met edelstenen en/ of orgonite maak ik dmv elektroforming ;)                                                       

De keuze voor roestvrij staal is omdat RVS altijd mooi van kleur blijft, vervaagd dus niet zoals bij gold plated sieraden wel gebeurd. Gold plated is maar een heel dun laagje goud, meestal sterling zilver als basis maar ook soms zit gold plated ook op messing of staal. Als ik bij me zelf kijk dan vervaagt gold plated al na enkele weken tot maanden. Niet leuk dus! Vandaar dat plated materialen om mijn sieraden mee te creëren niet mijn keuze is. Echt goud maakt het weer erg duur. Mijn insteek is dat iedereen mijn sieraden zou kunnen kopen en je ook lang kunt genieten van je aankoop. 

Is RVS nikkelvrij?

RVS 304 zit altijd een beetje nikkel, RVS 316 (chirurgisch staal) daarintegen niet. Wil je er zeker van zijn dat het nikkelvrij is? Let dan op de code. Met RVS 316 zit je over het algemeen meestal goed. Het is bij de inkoop voor mij niet altijd duidelijk welk RVS de groothandelaren verkopen omdat ze de codes er niet bij zetten. Daar waar het wel bekend is zet ik de rvs code bij het artikel.

Cinsis sieraden en energetische ondersteuning.

Wist je dat alle (half)edelstenen mooie eigenschappen bezitten? Ze kunnen jou bijvoorbeeld tot steun zijn en jou ook weer laten stralen. Met liefde en zorg stel en ik mijn maak ik mijn collectie (hangers, armbanden, oorbellen en ringen) samen; Bij Cinsis vind je geen massaproductie, maar uniek handwerk. En dat zie je terug in de sieraden! Stuk voor stuk stralen ze liefde, schoonheid en plezier uit en geven ze jou energetische ondersteuning ;)

Edelstenen en mineralen zijn een van de meest bijzondere creaties van Moeder Aarde. Naast schoonheid bevatten ze energie die welzijn, overvloed, vrede en harmonie in je leven kunnen brengen. Heb je je ooit afgevraagd wat de betekenis is van je favoriete edelsteen? Hoe zit het met de metafysische eigenschappen van (half)edelstenen?

Ga voor de volledige lijst met sieraden naar de menubalk en/of klik hier op het menu-item 'Sieraden' en of ‘Orgonite Producten’ en blader vervolgens door de pagina’s of klik door verder omlaag te scrollen op een link om rechtstreeks naar je favoriete sieraad te gaan.

Wil je meer uitleg over de metafysische eigenschappen van (half)edelstenen)? Klik dan verder om naar het Edelstenen en fossielen ABC te gaan. Je krijgt dan per soort Edelsteen en of fossiel meer uitleg.

Wil je liever direct de A t/m Z edelsteen soorten zien die beschikbaar zijn in de webshop en shoppen? Klik dan hier:  Edelstenen abc😉

Ieder orgonite sieraad wat ik maak heeft ook zijn eigen specifieke eigenschappen/edelstenen die in een sieraad verwerkt zijn. Tevens wordt er een Tachyon antenne van gemaakt. Wat is een Tachyon antenne

Meer info omtrent Orgonite? Lees dan verder in mijn Blog "Wat is een Orgonite en hoe gebruik je deze?"

Hier kun je meer lezen over Orgone energie

 Wil je een directe link naar een orgonite hanger, armband of oorbellen? Scroll dan verder naar beneden;)

De handgemaakte (edelsteen)sieraden en Orgonite sieraden van Cinsis zijn onder te verdelen in:

* Mala’s

De mala's van Cinsis zijn handgemaakt met de allermooiste (half) edelsteenkralen met daarbij een modernere twist ;) Niet alle mala's zijn namelijk gemaakt met een kwastje ;)

Je kan kiezen tussen drie varianten:

 Aan jou de keus :) Veel plezier met uitzoeken. Mijn ervaring; diegene die je aanspreekt is meestal de juiste keuze :) Wil je meer lezen over Mala's? En hoe je ze gebruikt? Lees dan verder in mijn blog: "Uitleg Mala's ; o.a. wat is een Mala, hoe gebruik je een Mala?

 

* Koperen edelsteen sieraden / koperen orgonite sieraden

Koperen sieraden zijn een van de beste manieren om de helende eigenschappen van koper op te nemen. Door het metaal te dragen / vast te houden, kunnen je eigen trillingen synchroniseren met het koper. Zonder enige barrière is het metaal in staat om pijntjes en kwalen te verlichten, de chakra's op te ruimen en je innerlijke gelukzaligheid en energieën in balans te brengen. Of je nu kiest voor een koperen armbandkoperen hanger of koperen ring, dit metaal zal je zeker onmiddellijk kalmeren. 

  • Koperen Edelsteen hangers. Klik op de link om meteen te shoppen
  • Koperen Orgonite hangers. Klik op de link om meteen te shoppen                                                              Alle Orgonite hangers die je op deze pagina kunt zien zijn gemaakt met koper. En ja, ik hoor sommige al denken; in een orgonite moet toch sowieso koper in verwerkt zijn? Dat klopt, maar deze hangers hebben ook aan de buitenkant van de orgonite nog extra koper verwerkt :)  Extra power wat mij betreft!
  • Koperen Edelsteen Ringen. Klik op de link om meteen te shoppen

Zie je graag alle hangers (Edelsteen en/of RVS) die bij Cinsis verkrijgbaar zijn? Klik dan op de link.

Meer interesse in een Orgonite hanger? Scroll dan verder naar beneden voor alle Orgonite sieraden ;) \

 

* Wire Wrapped sieraden

Een mooie edelsteen gewikkeld met hoge kwaliteit ijzerdraad. De kleurlaag is behoorlijk slijtvast. Over de draad is namelijk een speciale beschermlaag aangebracht die de kleur nog langer bewaart. Wanneer zo'n laagje is aangebracht wordt dat aangeduid met de term "non tarnish'. 

 

* Armbanden

De handgemaakte armbanden  zijn gemaakt met de allermooiste edelstenen en materialen. Er wordt o.a. gebruikt gemaakt van RVS zilver, gold en rose. RVS geeft de garantie dat deze niet verkleurd zoals bij plated sieraden wel kan gebeuren. Het RVS is dan ook gemakkelijk schoon te maken met een doekje en of water.

Zie je graag alle armbanden (Edelsteen en/of RVS) die verkrijgbaar zijn bij Cinsis? Klik dan op de link.

 

* Oorbellen / Oorhangers

 

Ook de handgemaakte oorhangers zijn gemaakt met de allermooiste edelstenen en materialen. Er wordt o.a. gebruikt gemaakt van RVS zilver, gold en rose. RVS geeft de garantie dat deze niet verkleurd zoals bij plated sieraden wel kan gebeuren. Het RVS is dan ook gemakkelijk schoon te maken met een doekje en of water.

 

* Ringen

Zie je graag alle edelsteen of RVS ringen die verkrijgbaar zijn bij Cinsis? Klik dan hier.

 

* Orgonites 

Orgonite Sieraden

  • Orgonite hangers. 

De orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.
Door het dragen van de orgonite-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden.
De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd.
Om de orgonite-hanger op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden.

Klik op de link om meteen naar alle verschillende modellen orgonite hangers te bewonderen en/of om te shoppen.

  • Mala met Orgonite hanger. 

De mala's van Cinsis zijn handgemaakt 'by me' met de allermooiste edelsteenkralen met daarbij een modernere twist ;) Niet alle mala's zijn namelijk gemaakt met een kwastje ;)

Deze varianten hier zichtbaar bevatten allen Mala's mét daarbij een Orgonite hanger. Dubbel power dus :) Voor een actieve werking dien je de Mala wel te dragen of vast te houden. Om de orgonite Mala op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. 

Hier vind je de Mala met orgonite hangers die op dit moment aanwezig zijn

  • Orgonite Armband

Draag je liever een armbandje ipv een ketting? Dan is dit misschien iets voor jou :)

De orgonite-armband is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.  
Door het dragen van de orgonite-armband kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden.
Om de orgonite-armband op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. Voor een actieve werking dien je de armband wel te dragen.

Klik op de link om naar de verschillende orgonite armbanden Klik op de link om meteen te shoppen

 

  • Orgonite Oorbellen

Ben je niet zo van de hangers of armbanden? Dan heb je nu ook de keus om Orgonite oorbellen te dragen :)

De orgonite oorbellen zijn speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.  
Door het dragen van de orgonite-armband kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden.
Om de orgonite oorbellen op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. Voor een actieve werking dien je de oorbellen wel te dragen.

Klik hier op de link om meteen te shoppen als je een setje Orgonite Oorbellen wilt hebben.

 

Wat betekent HANDGEMAAKT MET LIEFDE ?

Het is geen toeval dat de uitdrukking 'Handmade with love' wordt gebruikt, juist om de passie en het enthousiasme te onderstrepen waarmee creaties van welke aard dan ook worden gemaakt. In een steeds hectischer tijdperk neem ik graag de tijd om mijn sieraden te ontwerpen, vorm te geven, en het speciale verhaal van een uniek stuk eromheen te creëren. Ik werk graag met mijn handen, voel de energie van een steen en ontdek de magie van het resultaat van mijn creaties wanneer ik het eindresultaat bewonder. Dit is voor mij de ware betekenis van handgemaakt met liefde. Een tijdloze liefde die met de tijd sterker wordt.

De uitdrukking “handgemaakt” geeft per definitie het handmatige proces aan waarmee een object of een juweel wordt gemaakt. Het is de ware essentie van vakmanschap: alle handgemaakte creaties zijn uniek, 'een enkel stuk'.

Ik hoop dat ik je op deze manier kan helpen met het wonderlijke 'universum' van edelstenen en kristallen te begrijpen. Ga voor meer uitleg of om te shoppen naar een sieraad naar keuze en kies diegene die je meteen aanspreekt.

Enjoy!

Liefs Cindy

Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel