Orgonite Engel

Maak kennis deze juweeltjes: Orgonite Engelen. Verkrijgbaar in verschillende groottes. Niet alleen zijn engelen belangrijk binnen de Abrahamitische religies (jodendom, christendom en de islam), ook binnen de New Age  stromingen wordt er gelooft in, én samengewerkt met engelen. Ze zijn liefdevolle boodschappers, bedienden of beschermers van de mens, beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen. Je hoeft ze alleen maar om hulp te vragen;)

De kracht van orgonite engelen

De kracht van orgonite engelen. Orgonite engelen zijn niet zomaar decoratieve objecten. Ze dragen een diepgaande energetische kracht in zich, waardoor ze effectief kunnen bijdragen aan het verbeteren van je energieveld, het harmoniseren van ruimtes en het versterken van spirituele verbindingen. Een orgonite engel fungeert als een energetische reiniger en beschermer. De combinatie van organisch materiaal, metaal en edelstenen creëert een krachtig veld dat negatieve energieën omzet in positieve vibraties. Dit zorgt ervoor dat de energie in jouw directe omgeving positief wordt beïnvloed.

Daarnaast hebben orgonite engelen ook de unieke mogelijkheid om blokkades in je energieveld op te heffen en de doorstroming van levensenergie te bevorderen. Dit kan helpen bij het verminderen van stress, angstgevoelens en andere negatieve emoties. Je zult merken dat je meer in balans komt, helderder denkt en beter kunt omgaan met uitdagende situaties.

Eén van de meest waardevolle aspecten van orgonite engelen is hun vermogen om spirituele connecties te versterken. Met hun hoge vibratie kunnen ze dienen als een kanaal voor hogere frequenties en astrale wezens zoals engelen. Dit kan jouw intuïtie versterken, helende dromen bevorderen en spirituele groei ondersteunen.

Het gebruik van orgonite engelen is geschikt voor zowel beginners als ervaren energiewerkers. Of je nu net begint aan je spirituele reis of al jaren bezig bent, orgonite engelen kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw praktijk en persoonlijke ruimte. Het is belangrijk om te kiezen voor een orgonite engel die resoneert met jouw intenties en energetische behoeften. Gelukkig is er een grote keuze aan verschillende groottes beschikbaar, zodat je de perfecte engel kunt vinden die past bij jouw doelen en ruimtelijke vereisten.

Keuze uit verschillende grootte en modellen Orgonite Engelen

Keuze uit verschillende groottes en verschillende modellen Engelen. Bij het kiezen van een orgonite engel is het belangrijk om rekening te houden met de grootte die het beste bij jou past. De grootte van de engel kan invloed hebben op zowel de esthetische waarde als de energetische impact ervan. Gelukkig is er een keuze aan verschillende groottes beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

  • Kleine orgonite engelen (50 mm of 75 mm) zijn ideaal voor persoonlijke draagbaarheid en kunnen gemakkelijk worden meegenomen in je zak of tas. Hun compacte formaat maakt ze perfect om altijd bij je te hebben, waar je ook naartoe gaat. Ze kunnen dienen als persoonlijke energetische beschermers en helpen negatieve energie af te weren terwijl je onderweg bent.
  • Middelgrote orgonite engelen ( 130 of 145 mm) zijn geschikt voor gebruik in specifieke ruimtes, zoals je werkplek of slaapkamer. Door hun iets grotere formaat hebben ze een bredere reikwijdte van energetische invloed en kunnen ze helpen om een hele ruimte in balans te brengen. Ze zijn ook handig om bijvoorbeeld naast je bed te plaatsen om positieve energieën te bevorderen tijdens het slapen.
  • Grote orgonite engelen (230mm) zijn krachtige statement pieces die een indrukwekkende impact kunnen hebben in grotere ruimtes, zoals woonkamers of meditatieruimtes. Door hun imposante formaat verspreiden ze sterke energetische trillingen en dragen ze bij aan de algehele harmonie en balans van de ruimte. Ze zijn perfect voor diegenen die een sterk energetisch effect willen ervaren en een opvallende visuele uitstraling willen.

Bij het kiezen van de juiste maat orgonite engel is het belangrijk om te luisteren naar je eigen intuïtie en te overwegen wat past bij jouw specifieke behoeften en situatie. Of je nu op zoek bent naar draagbare bescherming, ruimtelijke harmonie of een esthetisch pronkstuk, er is altijd een orgonite engel die bij jou past.

Indien niet op voorraad of jouw Engel staat er niet tussen, mail info@cinsis.nl om te kijken wat mogelijk is.

 

Wat is een Orgonite en hoe gebruik je deze?

Wat is een orgonite? Orgonites zijn helende kristallen met het vermogen om negatieve energie te reinigen en harmonie te brengen in verschillende aspecten van je leven. Een Orgonite kan je fysiek, spiritueel en emotioneel verbeteren. Het is een mengsel van organische hars, (half)edelstenen en metalen zoals koper en aluminium. 

Een Orgonite heeft piëzo-elektrische eigenschappen. Met andere woorden; de kristallen en metalen die in een Orgonite worden verwerkt, geven een etherische lading (levensenergie, chi, prana etc.) af wanneer het onder druk staat. Wanneer de hars krimpt bij het uitharden, wordt er een constante druk op de kristallen en metalen uitgeoefend en creëert zo een constante aantrekking en afstoting van energie tussen de verschillende elementen. De orgonite geeft een etherische lading af, die vervolgens de stagnerende energie opruimt en positieve energie brengt. Dit krijg je niet bij het gebruik van UV hars zoals sommige je wel willen doen geloven..

Hoe gebuik je een orgonite?

Hoe gebruik je een orgonite? De manier waarop Orgonite producten gebruikt kunnen worden, verschilt van persoon tot persoon. De belangrijkste manier om een Orgonite te gebruiken is om je ogen te sluiten en ermee te mediteren, waardoor de energie stroomt. 

Hier zijn enkele manieren om een orgonite te gebruiken:

  • Mediteer met een Orgonite 

Je kunt voor bijv. een orgonite piramide gaan staan en je rechterpalm direct over de top van de piramide plaatsen. Je kunt ook mediteren met een orgonite in je hand. Met concentratie en aandacht voel je energie binnenstromen. Orgonite producten staan bekend als natuurlijke versterkers van spirituele energieën.

  • Spreek tegen de orgonite  en voel de Orgone-energie

Communiceren met je Orgonite is essentieel om je relatie ermee op te bouwen. Praat over de problemen waarmee je wordt geconfronteerd, je verlangens en wat je wilt in je leven. Je zult in staat zijn om je gedachten te ordenen, helderheid te vinden en de energie om je heen te voelen.

  • Neem het overal mee naartoe

Draag het als een sieraad zoals een armband of kettinghanger. Net als bij een orgonite produkt kunnen de Orgonite sieraden je helpen energie om je heen uit te stralen en je gelukkig te voelen. Je zult in staat zijn om door elke situatie in je leven te stromen en de helderheid te hebben om ermee om te gaan.

 

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel