Sorteer op
 • Orgonite hanger Valkenoog met Bergkristal 30x55mm (nr 78)
  Orgonite hanger Valkenoog met Bergkristal 30x55mm (nr 78)

  Orgonite hanger Valkenoog met Bergkristal 30x55mm (nr 77 )Deze orgonite hanger bestaat uit Valkenoog, Bergkristal, Tijger, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Orgonite hangerDe…

  € 29,95
 • Orgonite Armband Valkenoog (nr 26)
  Orgonite Armband Valkenoog (nr 26)

  ORGONITE ARMBAND VALKENOOG (NR 26)Deze orgonite armband bestaat uit Valkenoog en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze armband:

  Orgonite armbandDe orgonite-armband is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in…

  € 24,95

Valkenoog (Blauwe Tijgeroog)

Valkenoog

Dit is een steen die erg helpt om 'met de stroom mee te gaan'. Het is een sterk kalmerende steen die helpt de gemoederen te kalmeren en iemand helpt om perspectief te krijgen voordat hij te haastig handelt. Valkenoog is een steen van moed en kracht. Valkenoog is ook een beschermende steen, die helpt om in balans te komen en te versterken tijdens stressvolle of angstige tijden. Dit krachtige kristal, ook wel bekend als de ogen van de valk, helpt ook bij meditatie en spiritueel ontwaken. Er wordt aangenomen dat het geluk en voorspoed brengt. Zou nuttig zijn bij waarzeggerij en paranormaal werk. Het kan je helpen om contact te maken met je intuïtie en innerlijke leiding.

Sleutelwoorden: Rustgevend, Evenwicht, Leiderschap, Aarding,

Specificaties Valkenoog

kleur: blauwgrijze variant tijgeroog.

Toepasbaar  Als hanger en in een ruimte. Geschikt voor kinderen.

Verzorging  Tijgeroog kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Sterrenbeeld  waterman

Chakra keelchakra, voorhoofdchakra

Vindplaatsen  Zuid-Afrika, Namibië

 

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel