Water Agaat uit Brazilië (zeer zeldzaam!)

Wauw!! Deze zijn zo bijzonder!! Geslepen Agaat "noudle" waarin water is ontstaan en blijft zitten. Zeer fraai en zeer zeldzaam. Elk jaar worden er maar enkele gevonden!

Water Agaat

Water agaat, sporadisch Enhydro of Adlerstein genoemd zijn uitzonderlijk geoden, waarvan de holte is gevuld met miljoenen jaren oud oerwater en lucht. Het kleurenspectrum van de mooist generfde agaten loopt van wit / beige en bruin tot rood tot grijs en zwart tinten. Op individuele locaties zijn vaak doorzichtig geoden te vinden en met een beetje geluk zelfs een direct uitzicht op het opgesloten water. Sinds mensenheugenis is water agaat ("lucky Geode") in veel culturen van toepassing als een sterk beschermende en gelukssteen. Hij draagt ook de bijnaam "beschermer van zwangere vrouwen", omdat het werd gebruikt voor de verlichting van pijn bij de geboorte. Water Agaten zijn sterk verbonden met Moeder Aarde. Behalve dat de steen een aarde verbinding heeft is hij ook sterk verbonden met de hoger chakra’s die hij kan helpen te openen en helpt om in contact te komen met je hogere zelf en de Engelenwerelden. Daarom is hij zo geschikt in deze tijd van transformatie. Hij verhoogt je bewustzijn en verbindt je met de eenheid van het leven. Hij activeert het 3e oog chakra en de kruinchakra. Het Licht dat deze steen uitstraalt zorgt voor oneindige schoonmaak van de chakra’s. Er wordt gezegd dat Water Agaten je helpen de ware gevoelens van jezelf en van anderen te herkennen en te begrijpen. Ze stimuleren je empathisch vermogen, maken gevoelig en verantwoordelijk en helpen je bij traumatische ervaringen en je transformatieproces. Ook zorgt de steen voor acceptatie en zelfvertrouwen. Ze zijn zeer behulpzame instrumenten bij heling omdat ze het lichaam ontvankelijk voor de behandeling maken. De energie van agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen. Het is ook een goede steen tegen onrustig slapen en nachtmerries (leg de wateragaat onder je kussen of hou hem in je hand).

Let op: Beslist NIET op de vensterbank of op een andere plek bewaren waar het zonlicht te lang op de wateragaat kan schijnen! Het oerwater kan bij langdurige warmte verdampen en dat mag na al die miljoenen jaren toch niet gebeuren!  Ze kunnen een poreus oppervlak hebben waardoor het water kan verdampen, leg ze daarom regelmatig in een bakje water. Deze stenen bevatten dus het element water dat een connectie heeft met emoties, gevoelens en flexibiliteit. 

Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. 

Specificaties Water Agaat

Kleur  bruintinten

Toepasbaar  In een ruimte. Mag niet blootgesteld worden aan de zon!!

Verzorging  kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Let op: Beslist NIET op de vensterbank of op een andere plek bewaren waar het zonlicht te lang op de wateragaat kan schijnen! Het oerwater kan bij langdurige warmte verdampen en dat mag na al die miljoenen jaren toch niet gebeuren! Ze kunnen een poreus oppervlak hebben waardoor het water kan verdampen, leg ze daarom regelmatig in een bakje water.

Sterrenbeeld  wordt gekoppeld aan het sterrenbeeld Tweelingen en Schorpioen.

Chakra  basis chakra en het hart chakra.   

Vindplaats  wordt o.a. gevonden in Brazilië, Uruguay en de Verenigde Staten.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel