Sorteer op

Hematiet

Hematiet

Hematiet werkt positief in op je wilskracht en helpt je om in je kracht te blijven en de juiste beslissingen te nemen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Is een fantastische steen om te helpen aarden (werkt aardend, beschermend en harmoniserend). De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang. Het verbetert de concentratie en het geheugen. De steen is voornamelijk yang, brengt meridianen in evenwicht, herstelt yin-onbalans, lost negativiteit op en beschermt de aura. Kan energetisch ondersteunen bij slapeloosheid.

Specificaties Hematiet:

Kleur  grijs zwart rood metalig

Toepasbaar  Hematiet kan op of bij het lichaam gedragen worden. De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is. Het kan verwerkt worden tot edelsteen water of een elixer via de indirecte methode waarbij het water niet in contact komt met de hematiet. Deze steen is niet geschikt voor kinderen.

Verzorging  Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar moet goed afgedroogd geworden als het in contact is geweest met water. De steen kan anders gaan roesten. Zie reinigen en opladen van edelstenen.

Sterrenbeeld  Weegschaal, Ram, schorpioen

Chakra  Basischakra, zonnevlecht en hartchakra

Vindplaats  Hematiet wordt o.a. gevonden in Marokko, India , Rusland, Engeland, Italië, Australië, Mexico, Brazilië en Canada.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel