Sorteer op
 • -15%

  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Maan (nr 1)
  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Maan (nr 1)

  CARIBBEAN BLUE CALCITE / ARAGONIET MAAN (NR 1)Als je van manen houdt is dit een musthave :) Een groot formaat en super rustgevende vibes straalt hij uit!

  Caribbean Blue Calcite / AragonietCaribbean Blue Calcite is een nieuwe…

  € 70,95 € 60,50
 • Bergkristal Maan hanger
  Bergkristal Maan hanger

  Bergkristal maan hanger Bergkristal Maan hanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Bergkristal Maan hanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee…

  € 6,95
 • Rozenkwarts Maan hanger
  Rozenkwarts Maan hanger

  ROZENKWARTS MAAN HANGER Rozenkwarts Maan hanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Rozenkwarts Maan hanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee…

  € 6,95
 • -10%

  Mangano Calciet Maan (nr 3)
  Mangano Calciet Maan (nr 3)

  MANGANO CALCIET MAAN (NR 3)Supermooie zachtroze Mangano Calciet maan :)

  CalcietCalciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. Hij activeert en stimuleert geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Verder werkt…

  € 39,95 € 35,96
 • -10%

  Mangano Calciet Maan (nr 6)
  Mangano Calciet Maan (nr 6)

  MANGANO CALCIET MAAN (NR 6)Supermooie zachtroze Mangano Calciet maan :)

  CalcietCalciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. Hij activeert en stimuleert geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Verder werkt…

  € 34,95 € 31,46
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 1)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 1)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 1)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 4)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 4)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 4)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 12,95
 • Mos Agaat Maan (nr 2)
  Mos Agaat Maan (nr 2)

  MOS AGAAT MAAN (NR 1)Mos AgaatMos Agaat wordt geassocieerd met het hart chakra waar hij ondersteunende energie naar toe zal brengen, zodat je genezing kunt bereiken van je emotionele problemen. Het staat bekend als een steen van…

  € 15,50
 • Mos Agaat Maan (nr 3)
  Mos Agaat Maan (nr 3)

  MOS AGAAT MAAN (NR 1)Mos AgaatMos Agaat wordt geassocieerd met het hart chakra waar hij ondersteunende energie naar toe zal brengen, zodat je genezing kunt bereiken van je emotionele problemen. Het staat bekend als een steen van…

  € 15,50
 • Mos Agaat Maan (nr 4)
  Mos Agaat Maan (nr 4)

  MOS AGAAT MAAN (NR 4)Mos AgaatMos Agaat wordt geassocieerd met het hart chakra waar hij ondersteunende energie naar toe zal brengen, zodat je genezing kunt bereiken van je emotionele problemen. Het staat bekend als een steen van…

  € 15,50
 • Mos Agaat Maan (nr 5)
  Mos Agaat Maan (nr 5)

  MOS AGAAT MAAN (NR 5)Mos AgaatMos Agaat wordt geassocieerd met het hart chakra waar hij ondersteunende energie naar toe zal brengen, zodat je genezing kunt bereiken van je emotionele problemen. Het staat bekend als een steen van…

  € 15,50
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 5)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 5)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 5)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 6)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 6)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 6)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 8)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 8)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 8)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 7)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 7)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 7)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50

Edelsteen Maan

Ontdek de kracht van edelsteen maan

Ontdek de kracht van edelsteen maan. De edelsteen maan is een bijzondere steen die vaak wordt geassocieerd met de mysterieuze krachten van de maan. Deze steen staat bekend om zijn kalmerende en intuïtieve eigenschappen. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen zich aangetrokken voelen tot deze prachtige edelsteen vorm.

Agaat maan:

Agaat de beschermende 'maan steen'. Een populaire keuze onder de maangeliefhebbers is agaat, een edelsteen die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. Agaat wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren en innerlijke rust te bevorderen. Het is een steen die je kan helpen om jezelf te beschermen tegen negativiteit en stress in je leven. Daarnaast kan agaat ook helpen bij het verbeteren van je concentratievermogen en het versterken van je zelfvertrouwen.

Bergkristal maan:

De zuiverende 'maan steen'. Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de energie van de maan, is bergkristal. Deze heldere en zuivere steen staat bekend om zijn reinigende eigenschappen. Bergkristal kan helpen om negatieve energieën uit je systeem te verwijderen en balans in je leven te herstellen. Daarnaast heeft bergkristal ook het vermogen om andere stenen op te laden, waardoor het een ideale metgezel is voor andere maangeliefhebbers.

Rozenkwarts maan:

De liefdevolle 'maan steen' Rozenkwarts is een zeer geliefde edelsteen vanwege zijn liefdevolle energie. Deze steen wordt vaak geassocieerd met het hart en staat bekend om zijn vermogen om liefde, compassie en harmonie te bevorderen. Rozenkwarts is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar meer liefde en harmonie in hun leven. Het kan helpen bij het helen van emotionele wonden en het openen van het hart voor nieuwe ervaringen.

Mangano Calciet maan:

De emotioneel helende maansteen Als je op zoek bent naar een edelsteen die je kan helpen bij het helen van diepe emotionele wonden, dan is mangano calciet de ideale keuze. Deze zachte roze steen werkt op een diep niveau om oude pijn los te laten en genezing toe te staan. Mangano calciet bevordert zelfacceptatie, compassie en vergeving, waardoor je emotioneel sterker kunt worden en negatieve patronen kunt doorbreken.

Zo heeft elke steen dus zijn eigen unieke eigenschappen en helende krachten, waardoor je niet alleen kunt genieten van de schoonheid van de maan, maar ook profiteert van de positieve energie die deze stenen bieden.

Edelsteen maan als sieraad

Edelsteen maan als sieraad. Ervaar zelf de magie van een edelsteen maan door ze te dragen als sieraad of in je huis te plaatsen als decoratie. Deze prachtige stenen zullen je eraan herinneren dat net zoals de maan constant verandert, zo ook jouw leven vol mogelijkheden is.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel