Sorteer op
  • Orgonite Pendel Bergkristal (nr 17)
    Orgonite Pendel Bergkristal (nr 17)

    ORGONITE PENDEL BERGKRISTAL (NR 17)Door de combinatie van hars, metalen en mineralen heeft deze pendel de kracht van een Orgonite. Hij zuivert zijn omgeving van stralingen wat het werken met een pendel makkelijker maakt voor…

    € 12,95

Orgonite pendels

Door de combinatie van hars, metalen en mineralen heeft deze pendel de kracht van een Orgonite. Hij zuivert zijn omgeving van stralingen wat het werken met een pendel makkelijker maakt voor beginners. Deze pendel is handgemaakt. 

Pendelen

Wat kun je met een pendel? Pendelen is een hele oude methode die gebruikt wordt en werd om een antwoord te vinden op bepaalde vragen of om een verloren voorwerp terug te vinden. Eigenlijk is de pendel een verlengstuk van onszelf, een brug tussen het bewuste en het onderbewuste. Een pendel is een voorwerp, meestal gemaakt van een kristal of edelsteen, dat aan een ketting hangt die je tussen je duim en wijsvinger vasthoudt.

Als je de pendel vasthoudt en aangeeft (mag in gedachte) dat je graag met de pendel wilt werken, stel je een vraag en wacht je af hoe de pendel reageert en hiermee een antwoord geeft. Een pendel werkt doordat ons lichaam over hoogst gevoelige zintuigen beschikt, die op fijnstoffelijke niveaus een grote hoeveelheid informatie kunnen opnemen. Als je een vraag stelt, gaat er een signaal (stukje energie, informatie) door ons heen en komt via ons onderbewustzijn naar boven en zorgt voor een hele subtiele (niet met het oog waar te nemen) reactie en beweging van de spieren waardoor de pendel gaat bewegen. Dit kan bijv. een draaiende beweging zijn (met de klok mee en/of tegen de klok in), van links naar rechts alsook stilletjes blijven bewegen op één plaats.

Voordat je gaat werken met de pendel vraag dan eerst aan de pendel wat ja, nee, misschien betekend, dit kan namelijk bij iedereen verschillend zijn. Met de pendel maak je dus een antwoord zichtbaar die al door je gevoelige zintuigen waren opgepikt. Pendelen maakt direct contact met de wijsheid uit je onderbewuste en het antwoord komt uit jezelf. Daarom is het een prima methode om erachter te komen wat er in je onderbewuste leeft.
Het geeft inzicht in de dingen die je diep van binnen wel weet, maar waar je zich op de oppervlakte niet altijd bewust van bent.

Als je een pendel wil aanschaffen, ga dan op je intuïtie af. De pendel die voor jou het meest geschikt is, zal er op de een of andere manier uitspringen. Deze pendel is ook heel persoonlijk en zal het beste werken als alleen jij hem gebruikt. Als anderen hem gebruiken merk je vaak dat hij niet meer optimaal functioneert. Mocht dit het geval zijn, of werkt hij niet goed doordat hij vervuild (negatieve energie) is, reinig hem dan bijvoorbeeld met Palo Santo.

 

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel