Sorteer op
  • Heliotroop (bloedsteen) hanger
    Heliotroop (bloedsteen) hanger

    Heliotroop hanger Edelsteenhanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Edelsteenhanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee ze gemakkelijk aan elke…

    € 8,95

Heliotroop (bloedsteen)

Heliotroop

Heliotroop is een zuiverende steen, hij schenkt het vermogen om kwaad en negativiteit te verbannen. De steen werkt beschermend, aardend en brengt balans. Hij werkt kalmerend bij irritatie, agressie en ongeduld en vergroot hierdoor de zelfbeheersing en controle. De steen schenkt je rust en ontspanning als er teveel om je heen gebeurd. Geeft een basis-veiligheids-gevoel en zorgt dat je je veilig voelt te spreken en te uiten. Maar de steen werkt ook activerend, opwekkend en geeft moed als men uitgeput en vermoeid is. Heliotroop helpt je grenzen stellen en negatieve invloeden buiten houden. Maar het maakt ook flexibel en vergroot het aanpassingsvermogen. Het stimuleert de intuïtie, creativiteit en dromen.

Specificaties Heliotroop

Kleur groen met rood

Toepasbaar  Heliotroop kan op of bij het lichaam gedragen worden. Voor een diepe slaap kan een schaal met daarin een heliotroop en water naast het bed geplaatst worden. Om het immuunsysteem te versterken kan de steen op de thymusklier gelegd of gedragen worden.

Verzorging de steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld Ram

Chakra  Basischakra & Hartchakra.

Vindplaats  wordt o.a. gevonden in India, Australië, Brazilië, China en Tjechië

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel