Lodolietkwarts / Sjamaankwarts / Fantoomkwarts

Lodolietkwarts

Lodolietkwarts is kwarts met insluitsels en fantomen van bijvoorbeeld lodoliet, chloriet, rutiel en hematiet. Het wordt ook wel Sjamaankwarts, fantoomkwarts, oceaankwarts of droomkwarts genoemd. Het stilleven dat dat de kwarts herbergt kan een grote diversiteit aan kleuren en vormen aannemen. Deze doen vaak denken aan een onderwaterwereld of juist een wolkenveld, maar ook naalden en mosachtige structuren komen voor. Echt een steen om bij weg te dromen.

Lodolietkwarts / Sjamaankwarts / Fantoomkwarts heeft een hoge vibratie en is tegelijkertijd ook erg aardend. De steen helpt je te ontspannen. De fantoom in kwarts vertelt iets over de ontwikkeling en geschiedenis van het kristal en dat is eigenlijk ook symbolisch voor de werking van fantoomkwarts. Deze steen maakt je bewust van je eigen ontwikkeling en je levenspad. De steen geeft een zuivere en positieve energie. Is goed bij meditaties. Het stimuleert je om de, voor jou, juiste weg te bewandelen en helpt contact maken met gidsen, engelen en andere hogere energieën die je hierbij kunnen helpen. Als je het gevoel hebt vaste te zitten in je huidige bestaan of te veel in het verleden te leven dan kan fantoomkwarts je op een zachte manier een zetje in de juiste richting geven en helpen om dingen die niet meer bij je horen of geen positieve invloed meer op je hebben, los te laten. De steen laat je de eenheid en connectie met het grote geheel ervaren maar laat je ook inzien en voelen wat jou daarin bijzonder maakt. Werkt als een oppepper

Specificaties Lodolietkwarts / Sjamaankwarts / Fantoomkwarts 

Kleur  doorzichtig met insluitsels

Toepasbaar als hanger of in een ruimte. Fijn om mee te mediteren

Verzorging  liever niet reinigen met water!

Chakra  Voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Vindplaats  Brazilië.

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel