Sorteer op
 • Edelstenen Mala Onyx met Landschap Jaspis (matte kralen)
  Edelstenen Mala Onyx met Landschap Jaspis (matte kralen)

  EDELSTENEN MALA ONYX MET LANDSCHAP JASPIS (MATTE KRALEN)Deze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een goeroe kraal. Een Mala zonder poespas;) Handgemaakt door Cinsis.

  In deze mala zijn de volgende (half)…

  € 79,95
 • Edelstenen Mala Onyx met Sodaliet (matte kralen)
  Edelstenen Mala Onyx met Sodaliet (matte kralen)

  EDELSTENEN MALA ONYX MET SODALIET (MATTE KRALEN)Deze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een goeroe kraal. Een Mala zonder poespas;) Handgemaakt door Cinsis.

  In deze mala zijn de volgende (half) Edelsteen…

  € 79,95
 • Edelstenen Mala Onyx met Groene Aventurijn (matte kralen)
  Edelstenen Mala Onyx met Groene Aventurijn (matte kralen)

  EDELSTENEN MALA ONYX MET GROENE AVENTURIJN (MATTE KRALEN)Deze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een goeroe kraal. Een Mala zonder poespas;) Handgemaakt door Cinsis.

  In deze mala zijn de volgende (half)…

  € 79,95
 • Edelstenen Mala Onyx met Tijgeroog
  Edelstenen Mala Onyx met Tijgeroog

  EDELSTENEN MALA ONYX MET TIJGEROOGDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een goeroe kraal. Een Mala zonder poespas;) Handgemaakt door Cinsis.

  In deze mala zijn de volgende (half) Edelsteen kralen verwerkt:∙…

  € 79,95

Mala's, Mala ketting voor Mannen

Mannen hebben de afgelopen jaren meer interesse getoond in spiritualiteit en mindfulness. Een mala, een traditionele gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme, is een accessoire dat perfect past bij deze moderne mannelijke zoektocht naar rust en balans. Maar wat voor soort mala's spreken mannen aan? En waar zijn mannen precies naar op zoek als het gaat om een mala zonder poespas?

Een Mala ketting zonder poespas

Voor veel mannen draait het allemaal om eenvoud en minimalisme. Ze willen geen overdadige versieringen of opvallende kleuren. Een man zoekt naar een mala die stijlvol, ingetogen en tijdloos is. Denk aan natuurlijke tinten zoals zwart, grijs, bruin of donkerblauw. Kralen gemaakt van hoogwaardig hout of edelsteen zijn favoriet. Daarnaast hechten verschillende mannen ook veel waarde aan duurzaamheid en vakmanschap. Ze willen weten dat hun mala ketting met zorg en aandacht is gemaakt door iemand die oog heeft voor detail. Materialen zoals sandelhout, onyx of tijgeroog worden vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit. Wat betreft design gaat de voorkeur van mannen uit naar strakke lijnen en eenvoudige patronen. Geometrische vormen of symbolische hangers kunnen subtiel worden toegevoegd, maar zonder overdaad. Mannen willen zich comfortabel voelen met hun mala, zonder dat het teveel aandacht trekt.

Eén ding is zeker: mannen zoeken naar een mala ketting zonder poespas. Ze willen een accessoire dat past bij hun persoonlijkheid en levensstijl, maar ook bij hun zoektocht naar rust en balans. Een mala die niet alleen mooi is om te zien, maar die ook een betekenis heeft die ze kunnen koesteren.

Mala's made by Cinsis

Cindy van Cinsis begrijpt de behoefte van mannen als het gaat om mala's. Daarom heb ik een uitgebreide collectie samengesteld van stijlvolle en ingetogen mala's gemaakt van duurzame materialen en met oog voor vakmanschap. Ontdek nu de collectie van Cinsis en vind de perfecte mala die jouw reis naar spirituele groei compleet maakt. 

Deze Mala's zijn onderverdeeld bij Mala's voor Mannen, MAAR natuurlijk zullen er ook vrouwen zijn die net als de mannen houden van een Mala zonder poespas ;) 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel