Sorteer op
 • Gabbro zakstenen
  Gabbro zakstenen

  GABBRO ZAKSTENENPrachtige Gabbro zakstenen van mooie kwaliteit uit Madagaskar. Door het kleine formaat en ovale vorm ideaal om in je broekzak te steken.

  Gabbro of blizzard stone is een stollingsgesteente die vaak verschillende…

  € 4,50
 • Gabbro Bol +/- 77mm
  Gabbro Bol +/- 77mm

  GABBRO BOL +/- 77 MMGabbro Bol van mooie kwaliteit.

  Gabbro of blizzard stone is een stollingsgesteente die vaak verschillende mineralen kan bevatten zoals Amfibool, Biotiet, Magnetiet, Olivijn en Pyroxeen.

  Gabbro of blizzard…

  € 68,95

Gabbro of Blizzard stone

Gabbro of blizzard stone is een stollingsgesteente die vaak verschillende mineralen kan bevatten zoals Amfibool, Biotiet, Magnetiet, Olivijn en Pyroxeen.

Gabbro of blizzard stone

Gabbro of blizzard stone werkt aardend, stabiliserend en brengt de chakra's en energiebanen in balans zodat je sterker en meer aanwezig in het leven staat. De steen maakt de aura groter en zorgt voor een stabiele basis waardoor op een veilige manier spirituele groei kan plaatsvinden. Het is een goede steen om bij je te dragen ter ondersteuning van een geleidelijke spirituele en fysieke ontwikkeling. De steen helpt ook Kundalini energie opstijgen. Daarnaast werkt gabbro of blizzard stone in op het derde oog en bevordert hierdoor helderziendheid en het vermogen om de energie wereld waar te nemen. Het helpt ook contact maken met gidsen en hun boodschappen goed te kunnen interpreteren. De steen maakt de geest scherp en helder en verbetert de waarneming om intuïtieve informatie bewuster en nauwkeuriger te verwerken

Specificaties Gabbro of blizzard stone

Kleur   Zwart-wit, groen, paars/blauw

Verzorging    kan beter niet te lang aan water blootgesteld worden.

Toepassing    Gabbro kun je gebruiken bij meditatie, spirituele ontwikkeling. Je kunt hem dragen op het lichaam of in de omgeving hebben staan van bv je werkplek voor inspiratie. Gabbro harmoniseert met fenakiet, azeztuliet, natroliet, brookiet, herderiet om de coherentie en stabiliteit van je energieveld naar een hoger niveau te tillen. Samen met hematiet en rookkwarts zorgt Gabbro voor extra aarding. Hij stabiliseert en bevordert het helende effect van ajoiet, serafiniet, healers'gold, sugiliet en amethist. 

Chakra   Allen, derde oogchakra voor helderziendheid

Vindplaats    Madagaskar

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel