Mineralen / Edelstenen

Een overzicht van alle mineralen, edelstenen, fossielen die je bij Cinsis kunt kopen. 

Nu de kerst weer nadert zijn er ook weer edelstenen adventkalenders te verkrijgen.

Welkom bij Cinsis

Welkom bij Cinsis. Bij Cinsis bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan mineralen, edelstenen en fossielen. Of u nu op zoek bent naar hand- en trommelstenen, edelsteen sets, bollen, sculpturen, punten, dubbeleinders, harten, dieren, engelen, schedels, maan- en sterartikelen of pendels en sleutelhangers: wij hebben het allemaal in verschillende vormen en maten beschikbaar. 

Hand- trommelstenen

Onze hand- en trommelstenen zijn perfect om mee te werken tijdens meditatie of voor decoratieve doeleinden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen. Ga hiervoor naar het Edelstenen abc.

Edelsteen sets

Onze edelsteen sets stellen u in staat om meerdere stenen te combineren voor specifieke energieën of intenties. Denk bijvoorbeeld aan de Gouden Driehoek; Amethist-Rozenkwarts-Bergkristal of een calciet set: Groene - blauwe- en oranje calciet of een bedset.

Edelstenen Bollen

Daarnaast hebben we een ruime keuze aan edelstenen bollen die prachtig staan op een standaard of als onderdeel van uw interieur.

Edelstenen Punten / dubbeleinders

Ook in ons assortiment: Edelstenen punten en Edelstenen dubbeleinders

Edelstenen dubbeleinders hebben een punt aan elk uiteinde; door deze vorm kan hun energie in beide richtingen stromen, waardoor ze geweldige hulpmiddelen zijn voor energiegenezing en spirituele oefeningen. Dubbeleinders absorberen energie op het ene punt, transformeren het en stralen het uit op het andere punt. Deze kristallen worden van nature diep in de aarde gevormd of in deze vorm geslepen en gepolijst.

Edelstenen Sculpturen

Onze edelstenen sculpturen zijn ware kunstwerken van de natuur en brengen harmonie in elke ruimte.

Edelstenen figuren

Voor de verzamelaars bieden we ook unieke items zoals een Edelstenen hart, Edelstenen ster, Edelstenen Maan, Edelsteen dieren, Edelstenen engelen en Edelstenen schedels. Deze zijn stuk voor stuk met de hand uitgesneden met oog voor detail.

Pendels

Onze pendels helpen u bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen en kunnen tevens dienen als mooie sieraden.

Edelsteen Adventkalenders

Daarnaast biedt Cinsis ook een edelsteen adventkalender aan, speciaal voor de feestdagen. Open elke dag een nieuw vakje om een prachtig edelsteentje te ontdekken en laat u verrassen door de helende energieën die deze stenen met zich meebrengen.

Uniek geschenk

Geef uzelf of uw dierbaren een uniek geschenk, zoals een hand- of trommelsteen die perfect bij hun persoonlijkheid past. Of wat dacht u van een mooie bol of sculptuur als eye-catcher in huis? Onze edelstenen adventkalenders zijn ook zeer geliefde cadeaus tijdens de feestdagen.

Welkom bij Cinsis, waar u alles kunt vinden wat u zoekt op het gebied van mineralen, edelstenen en fossielen. Ontdek ons assortiment en maak uzelf of uw dierbaren blij met unieke geschenken vol natuurlijke schoonheid en krachtige energieën.

Bij Cinsis hebben we een uitgebreid assortiment aan mineralen, edelstenen en fossielen. Of u nu een ervaren verzamelaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in de schoonheid en energie van deze natuurlijke wonderen, wij hebben voor ieder wat wils.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel