Sorteer op
  • Dumortieriet hanger doorboord
    Dumortieriet hanger doorboord

    DUMORTIERIET HANGER DOORBOORDDeze Dumortieriet hanger heeft een zijwaards gaatje doorboord, passend voor een koord, lint of touwtje.

    DumortierietDumortieriet is een steen die je leert voor jezelf op te komen, en het zal je helpen…

    € 9,95

Dumortieriet

Dumortieriet

Dumortieriet is een steen die je leert voor jezelf op te komen, en het zal je helpen om controle te krijgen over je eigen leven en je geduld te vergroten. Zorgt voor een positieve instelling, maakt vrolijk, optimistisch en ontspannen, geeft moed en bevorderd eigenliefdeDumortieriet is een zeer nuttig hulpmiddel voor iedereen die studeert, omdat het helpt bij het bewaren van informatie, evenals het vergroten van jouw wilskracht en het vermogen tot zelfbeheersing. De steen help om je emoties te stabiliseren en dit is handig omdat deze steen voor een grote mate van verandering kan zorgen. Als je bereid bent om met de verandering te werken, brengt dit kristal je veel geschenken. Het is zeer stimulerend voor de pijnappelklier die zich achter het derde oog in het voorhoofd bevindt. Als je het potentieel hebt om paranormale krachten te ontwikkelen, is het een krachtige steen om veel paranormale gaven te versterken. Het zijn nuttige genezende kristallen voor jou als je in een paranormale baan werkt, ook als je in de astrologie werkt of een tarotlezer bent. Jouw nauwkeurigheid in jouw interpretatie van de informatie die je van de goddelijke geest/engelen/gidsen ontvangt, wordt geholpen door deze steen. Door de werking van de energie van de steen in de keelchackra, verkrijg je verhoogde vaardigheden om duidelijk te communiceren

Specificaties Dumortieriet

Kleur: variëren van roodachtig roze of bruin tot violetblauw tot donkerblauw. In het verleden werd dit mineraal soms ten onrechte beschouwd als Sodaliet en werd het soms verkocht als Lapis Lazuli door wetenloze verkopers, omdat ze er meer geld voor konden krijgen. De donkerblauwe variant van de steen komt het meest voor, hoewel de natuurlijke ruwe steen er wat lichter uit kan zien. 

Verzorging kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Toepassing  Als hanger of in een ruimte. In acute gevallen kan de steen op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is.

Chakra: derde oog chakra, maar het zal ook een gunstig effect hebben binnen het kruinchakra en het keelchakra. Als je de steen zo dicht mogelijk bij het chakra draagt ​​waar het het meest vibreert, en het gebied dat je wilt ontwikkelen, zal dit je het meeste helpen.

Vindplaats: Madagaskar, Namibië, Sri Lanka, Canada, Polen, Frankrijk, Brazilië en de VS.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel