Sorteer op
 • Aragoniet roosje ruw 22-32 gram
  Aragoniet roosje ruw 22-32 gram

  Aragoniet roosje ruw 22-32 gramMooie ruwe Aragoniet roosjes.

  AragonietAragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. De steen…

  € 4,00
 • Aragoniet trommelsteen 20-35 gram
  Aragoniet trommelsteen 20-35 gram

  Aragoniet trommelsteen 20-35 gramAragonietAragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. De steen herstelt het evenwicht bij…

  € 4,95
 • -15%

  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Massage staaf (nr 1)
  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Massage staaf (nr 1)

  CARIBBEAN BLUE CALCITE / ARAGONIET MASSAGE STAAF (NR 1)Met deze massage staaf kun jezelf op pijnlijke plekken op je lijf masseren voor meer ontspanning / stimulatie voor een betere doorbloeding. Fijn te gebruiken bij…

  € 82,95 € 70,50
 • -15%

  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Massage staaf (nr 2)
  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Massage staaf (nr 2)

  CARIBBEAN BLUE CALCITE / ARAGONIET MASSAGE STAAF (NR 2)Met deze massage staaf kun jezelf op pijnlijke plekken op je lijf masseren voor meer ontspanning / stimulatie voor een betere doorbloeding. Fijn te gebruiken bij…

  € 80,50 € 68,75
 • -15%

  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Maan (nr 1)
  Caribbean Blue Calcite / Aragoniet Maan (nr 1)

  CARIBBEAN BLUE CALCITE / ARAGONIET MAAN (NR 1)Als je van manen houdt is dit een musthave :) Een groot formaat en super rustgevende vibes straalt hij uit!

  Caribbean Blue Calcite / AragonietCaribbean Blue Calcite is een nieuwe…

  € 70,95 € 60,50
 • Uitverkocht

  Caribbean Blue Calcite / Blauwe Aragoniet Maan (nr 2)
  Caribbean Blue Calcite / Blauwe Aragoniet Maan (nr 2)

  CARIBBEAN BLUE CALCITE / ARAGONIET MAAN (NR 2)Als je van manen houdt is dit een musthave :) Een groot formaat en super rustgevende vibes straalt hij uit!

  Caribbean Blue Calcite / AragonietCaribbean Blue Calcite is een nieuwe…

  € 75,95 € 64,50
 • Aragoniet hart geslepen
  Aragoniet hart geslepen

  ARAGONIET HART GESLEPEN Edelsteen hartenBij Cinsis zijn meerdere Edelsteen harten verkrijgbaar. Dit mooie edelsteen hart is erg rustgevend!

  AragonietAragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas…

  € 14,95

Aragoniet

Aragoniet

Aragoniet werkt aardendstabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheidinnerlijke onrustspanningen en woede. De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie. Is nuttig voor mensen die te hard werken en stimuleert delegeren. Zijn energie stimuleert een praktische benadering van het leven. Het is een ondersteunende steen die inzicht geeft in oorzaken van problemen en je voorzichtig meeneemt naar je jeugd of nog verder. 

Specificaties Aragoniet

Kleur  Heeft uitsteeksels en is doorzichtig tot doorschijnend. Het kan oranje tot bruin, wit, blauw of geel van kleur zijn.  

Toepasbaar  Aragoniet kan op of bij het lichaam gedragen worden. De steen werkt het beste als hij langere tijd gedragen wordt. Het elixer kan in het badwater gedaan worden. De steen kan tijdens de slaap onder het kussen geplaatst worden tegen rusteloosheid.

Verzorging Kan beter niet met (hard) stromend water gereinigd worden.

Sterrenbeeld  Steenbok

Chakra  basischakra

Vindplaats  wordt o.a. gevonden in Spanje, Frankrijk, Italië, Roemenië en Oostenrijk.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 Aragoniet

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel