Sorteer op
 • Beschermengeltjes (keuze verschillende kleuren)
  Beschermengeltjes (keuze verschillende kleuren)

  BESCHERMENGELTJES (KEUZE VERSCHILLENDE KLEUREN)In deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  BeschermengeltjesElk…

  € 3,50
 • Beschermengeltje wit
  Beschermengeltje wit

  BESCHERMENGELTJE WITIn deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  Beschermengeltjes Elk beschermengeltje is uniek…

  € 3,50
 • Beschermengeltje Roze (2 tinten)
  Beschermengeltje Roze (2 tinten)

  BESCHERMENGELTJE ROZE (2 TINTEN)In deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  Beschermengeltjes Elk…

  € 3,50
 • Beschermengeltje Rozenkwarts
  Beschermengeltje Rozenkwarts

  BESCHERMENGELTJE ROZENKWARTSIn deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  Beschermengeltjes Elk beschermengeltje is…

  € 3,99
 • Beschermengeltje Carneool
  Beschermengeltje Carneool

  BESCHERMENGELTJE CARNEOOLIn deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  Beschermengeltjes Elk beschermengeltje is…

  € 3,99
 • Beschermengeltje Tijgeroog
  Beschermengeltje Tijgeroog

  BESCHERMENGELTJE TIJGEROOGIn deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  Beschermengeltjes Elk beschermengeltje is…

  € 3,99
 • Beschermengeltje met luxe glaskraal
  Beschermengeltje met luxe glaskraal

  BESCHERMENGELTJE MET LUXE GLASKRAALIn deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een kleine moeite om iemand wat extra aandacht te schenken.

  Beschermengeltjes Elk…

  € 3,50

Beschermengeltjes

Beschermengeltjes, handgemaakt door Cinsis

Beschermengeltjes zijn kleine, liefdevolle gebaren die speciaal gemaakt zijn om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. In deze tijd van zorgen en eenzaamheid is het zo fijn om mensen wat extra aandacht te schenken. En wat is er nu beter geschikt dan een handgemaakt engeltje om dat te doen? Bij Cinsis worden alle beschermengeltjes met veel zorg en liefde met de hand gemaakt.

Beschermengeltje voor geluk, troost of bescherming.

Elk beschermengeltje is uniek en heeft zijn eigen charme. De gedachte erachter is simpel: een beschermengeltje kan geluk, troost of bescherming bieden aan degene die het ontvangt. Het kan een klein gebaar van hoop en steun zijn in moeilijke tijden. En het mooie is, de beschermengeltjes kun je bij ieder moment als cadeautje geven. Of het nou gaat om iemand die wel wat geluk kan gebruiken, troost nodig heeft of gewoon omdat je ze mooi vindt. Het maakt niet uit wie het ontvangt, want elk engeltje straalt een positieve energie uit.

Beschermengeltje met een boodschap.

Daarnaast hebben de beschermengeltjes ook nog eens een mooie boodschap, verpakt in een tekstkaartje dat bijgeleverd wordt. Met woorden als "Do all things with love, and be powerful, beautiful, brilliant and brave" wordt de ontvanger herinnerd aan hun innerlijke kracht en schoonheid. De beschermengeltjes worden geleverd zoals op de foto's te zien is: met een kaartje in een oreganza zakje. Dit geeft nog eens extra aandacht aan het cadeautje en zorgt ervoor dat het gelijk klaar is om weg te geven. Een klein gebaar, maar met een grote impact.

Bij Cinsis draait het om het verspreiden van liefde en positiviteit. Daarom zijn alle engeltjes betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Dus als je op zoek bent naar een lief gebaar voor iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken, denk dan aan de beschermengeltjes van Cinsis.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel