Sorteer op
 • Auraliet 23 kristal (nr 2)
  Auraliet 23 kristal (nr 2)

  AURALIET 23 KRISTAL (NR 2)Groothandelaren noemen dit mineraal Auraliet 23 en er wordt aangegeven dat er 7 verschillende mineralen inzitten wat echter zelden daadwerkelijk het geval is. Voor zover ik kan beoordelen zit er…

  € 19,99
 • Auraliet 23 kristal (nr 3)
  Auraliet 23 kristal (nr 3)

  AURALIET 23 KRISTAL (NR 3)Groothandelaren noemen dit mineraal Auraliet 23 en er wordt aangegeven dat er 7 verschillende mineralen inzitten wat echter zelden daadwerkelijk het geval is. Voor zover ik kan beoordelen zit er…

  € 17,99
 • Auraliet 23 kristal (nr 4)
  Auraliet 23 kristal (nr 4)

  AURALIET 23 KRISTAL (NR 4)Groothandelaren noemen dit mineraal Auraliet 23 en er wordt aangegeven dat er 7 verschillende mineralen inzitten wat echter zelden daadwerkelijk het geval is. Voor zover ik kan beoordelen zit er…

  € 21,99

Auraliet 23 kristal

Groothandelaren noemen dit mineraal Auraliet 23 en er wordt aangegeven dat er 7 verschillende mineralen inzitten wat echter zelden daadwerkelijk het geval is. Voor zover ik kan beoordelen zit er hoogstwaarschijnlijk in deze stukken heldere kwarts, amethist, hematiet, goethiet of cacoxenite en groene kwarts in maar 100% zeker ben ik niet.

Auraliet 23

Auraliet 23 bestaat uit amethist met rode hematiet en binnenin meestal citrien, groene kwarts, rookkwarts, goethiet en diverse andere steensoorten, maar de samenstelling van elk stuk is weer anders.

Auraliet 23 De naam Auraliet komt van het prachtige verschijnsel van aarde en luchtverbinding dat ook wel bekend staat als het Noorderlicht, nl Aurora Borealis. Native Americans noemen dit fenomeen “het dansen van de geesten”.

Auraliet 23 is een van de sterkste helende stenen die er is. Deze steen werkt namelijk in op alle frequenties en alle vlakken van ons systeem. Dit betekent dat alle chakra’s worden ontladen en opgeladen door deze steen. Daarnaast wordt elke auralaag ontdaan van blokkades en voorzien van nieuwe energie. Doordat deze steen zo uitgebreid werkt, gaat hij ook met je geest, emoties, lichaam en ziel aan de slag. Je zult daardoor merken dat je steeds minder last hebt van bijvoorbeeld je verleden of van blokkerende overtuigingen.
Loslaten wordt steeds makkelijker. Op emotioneel gebied zullen onverwerkte emoties losgemaakt worden, zodat ze verwerkt kunnen worden. Zeker deze werking maakt auraliet 23 niet geschikt voor iedereen. Je moet er echt aan toe zijn om dit te helen en los te laten. Tijdens het dragen van deze steen kan het hierdoor namelijk ook zo zijn dat je emotioneel even alle kanten op gaat. Dat hoort bij het verwerkingsproces. Naast dit alles zul je steeds bewuster worden en steeds meer gaan voelen dat je een ziel hebt. Het is alsof de sluier die er nu overheen ligt steeds verder weggehaald wordt. Hierdoor zul je veel beter je plekje op de wereld gaan vinden. Je wordt je namelijk steeds bewuster van je zielenmissie en opdracht, waardoor de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Specificaties Auraliet:

Kleur: rood, groen, grijs, paars, lila, wit

Toepasbaar: Kan op / bij het lichaam gedragen worden, bij meditatie, edelsteentherapie

Verzorging:  kan beter niet te veel met water in aanraking komen. voorkeur reinigen met Palo Santo

Chakra: alle chakra's

Vindplaats: Brazilië, Canada

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel