Sorteer op
  • Zirkonia hanger met koper (nr 1)
    Zirkonia hanger met koper (nr 1)

    ZIRKONIA HANGER MET KOPER (NR 1)Deze mooie hanger is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper. Het blad is van een echte varen omhuld met koper. Verder is er een Zirkonia steentje in verwerkt. Zirkonia is kunstmatig door…

    € 32,99

Zirkonia Hangers met koper

Hier vind je verschillende modellen Zirkonia hangers met koper. Momenteel is er alleen het varenblad met koper en zirkonia.

Handgemaakte koperen Zirkonia hangers van Cinsis ;)

Handgemaakte koperen Zirkonia hangers van Cinsis ;). Deze mooie Zirkonia hangers zijn created by me (Cinsis) :) en zijn gemaakt met Zirkonia en koper.

Handgemaakte koperen edelststeen hangers

Handgemaakte koperen edelsteen hangers zijn perfect voor mensen die houden van rustieke en ambachtelijke stijl. Deze hangers worden gemaakt van hoogwaardig koper, dat bekend staat om zijn helende eigenschappen. De combinatie van het warme, aardse koper met de natuurlijke schoonheid van de edelsteen creëert een uniek contrast dat zeker indruk zal maken.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel