Sorteer op
 • Orgonite hanger Punt Rozenkwarts ( nr 1)
  Orgonite hanger Punt Rozenkwarts ( nr 1)

  Orgonite hanger Punt Rozenkwarts ( nr 1)Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.
  Door het dragen van de orgonite-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren…

  € 34,95
 • Orgonite hanger Punt Amethist ( nr 7)
  Orgonite hanger Punt Amethist ( nr 7)

  Orgonite hanger Punt Amethist ( nr 7)

  € 34,95
 • Orgonite hanger Punt Citrien ( nr 10)
  Orgonite hanger Punt Citrien ( nr 10)

  Orgonite hanger Punt Citrien ( nr 10)Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.
  Door het dragen van de orgonite-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en…

  € 34,95
 • Orgonite hanger Punt Blauwe Chalcedoon ( nr 12)
  Orgonite hanger Punt Blauwe Chalcedoon ( nr 12)

  Orgonite hanger Punt Blauwe Chalcedoon ( nr 12)Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.
  Door het dragen van de orgonite-hanger kun je rustiger worden, minder stress…

  € 28,95
 • Uitverkocht

  Orgonite hanger Punt Prehniet ( nr 13)
  Orgonite hanger Punt Prehniet ( nr 13)

  Orgonite hanger Punt Prehniet ( nr 13)

  € 30,95
 • Orgonite hanger Schelp Rozenkwarts ( nr 1)
  Orgonite hanger Schelp Rozenkwarts ( nr 1)

  Orgonite hanger Schelp Rozenkwarts ( nr 1)Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.
  Door het dragen van de orgonite-hanger kun je rustiger worden, minder stress…

  € 28,95

Orgonite hanger punt of schelp

Alle Orgonite hangers die je op deze pagina kunt zien zijn gemaakt met koper. En ja, ik hoor sommige al denken; in een orgonite moet toch sowieso koper in verwerkt zijn? Dat klopt, maar deze hangers hebben ook aan de buitenkant van de orgonite nog extra koper verwerkt :)  Extra power wat mij betreft!

Wat is een orgonite hanger?

Wat is een orgonite hanger? En orgonite hangers is speciaal gemaakt sieraad dat ontworpen is om je energieveld, ook wel aura genoemd, en de chakra's (energiekanalen) meer in balans te brengen. Door het dragen van deze hanger kun je merken dat je rustiger wordt en minder stress ervaart. Daarnaast kan de orgonite hanger ook helpen om energieën van andere mensen op afstand te houden. Het mooie aan deze hanger is dat je deze niet alleen om je nek kunt dragen, maar ook in je broekzak kunt stoppen of onder je hoofdkussen kunt leggen. Om de orgonite hanger optimaal te activeren, is het belangrijk om deze tenminste 20 seconden vast te houden. Dus als je merkt dat je energieveld uit balans is, zoek dan naar een orgonite hanger en ervaar zelf de positieve effecten op jouw welzijn.

Koperen sieraden

Koperen sieraden zijn een van de beste manieren om de helende eigenschappen van koper op te nemen. Door het metaal te dragen / vast te houden, kunnen je eigen trillingen synchroniseren met het koper. Zonder enige barrière is het metaal in staat om pijntjes en kwalen te verlichten, de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, de chakra's op te ruimen en je innerlijke gelukzaligheid en energieën in balans te brengen. Of je nu kiest voor een koperen armbandkoperen hanger of koperen ring, dit metaal zal je zeker onmiddellijk kalmeren. 

Deze handgemaakte koperen sieraden hebben een coating van was (Renaissance Wax). Door deze waslaag komt je huid niet rechtstreeks in contact en zal het koper minder snel verkleuren. Let wel op als je de koper toch wilt schoonmaken, je kan hiermee namelijk de waslaag verwijderen. M.b.v. blanke lak of de wax zou je je sieraad weer kunnen sealen en zal het koper weer voor langere tijd mooi glanzend blijven. Het schijnt ook positief uit te vallen voor mensen met koper allergie aangezien door de waslaag de koper de huid niet aanraakt. Helaas durf ik dat niet te bevestigen en zul je evt. zelf moeten uitproberen.

Waarom kunnen koperen sieraden verkleuren?

Oxidatie is een natuurlijk fenomeen, maar bepaalde factoren kunnen het versnellen. Zoals:

 • PH zure huid. De pH van de huid varieert van persoon tot persoon. Dus kan het koper bij de ene persoon sneller verkleuren dan bij een ander.
 • Contact met bijv. cosmetica, een zeer vochtige lucht, gechloreerd zwembadwater, parfums, reinigingsproducten en/of (zure) transpiratie kunnen ervoor zorgen dat koper sneller verkleurd. 

Renaissance Wax zal dit tegenhouden/vertragen.

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel