Sorteer op
 • Wierook Nag champa
  Wierook Nag champa

  Wierook Nag champa

  € 1,65
 • Wierook 7 chakra's
  Wierook 7 chakra's

  Wierook 7 chakra's.

  € 1,65
 • Wierook HEM Cleaning Powers Incense
  Wierook HEM Cleaning Powers Incense

  Wierook HEM Cleaning Powers Incense.

  € 1,65
 • Wierook HEM Healing
  Wierook HEM Healing

  Wierook HEM Healing.

  € 1,65
 • -20%

  Backflow wierook kegeltjes Palo Santo
  Backflow wierook kegeltjes Palo Santo

  BACKFLOW WIEROOK KEGELTJES PALO SANTOBackflow wierook kegeltjesDeze wierook kegeltjes zijn speciaal voor branders met het zogenoemde back flow of de waterval wijze van branden. Je dient de kegel rechtop te plaatsen met de punt…

  € 4,50 € 3,60
 • -20%

  Backflow wierook kegeltjes Chakra
  Backflow wierook kegeltjes Chakra

  BACKFLOW WIEROOK KEGELTJES CHAKRABackflow wierook kegeltjesDeze wierook kegeltjes zijn speciaal voor branders met het zogenoemde back flow of de waterval wijze van branden. Je dient de kegel rechtop te plaatsen met de punt naar…

  € 4,50 € 3,60
 • Wierookkegels Nag Champa
  Wierookkegels Nag Champa

  WIEROOKKEGELS NAG CHAMPANag ChampaNag Champa Satya Sai Baba Agarbatti is werelds meest bekende wierook, handgemaakt uit India. De heerlijk typische zoet kruidige geur komt van de gele Champa bloem welke groeit aan de tropische…

  € 1,65
 • -24%

  Flute Passion Flower Hexa
  Flute Passion Flower Hexa

  FLUTE PASSIEBLOEM WIEROOKSTOKJESFlute Passiebloem wierookstokjesPersoonlijk heb ik iets met de passiebloem dus deze moest bij het assortiment :)

  Sweet, cool, floral.

  Prijs per doosje

  Hoe brand je wierook?
  Steek het wierook…

  € 1,65 € 1,25
 • -24%

  Wierook Amba Sandalwood
  Wierook Amba Sandalwood

  WIEROOK AMBA SANDALWOOD Wierook Amba Sandalwood Met een heerlijk krachtige kruidige geur.Prijs per stuk

  Hoe brand je wierook?Steek het wierook stokje aan het eind aan met een lucifer of aansteker tot dat het topje rood gaat…

  € 1,65 € 1,25
 • Wierook Satya Meditation
  Wierook Satya Meditation

  WIEROOK SATYA MEDITATION NAGCHAMPAWierook Satya Meditation NagchampDeze klassieke Champa geur is gecombineert met aards sandelhout. De aroma is gecreëerd om je te helpen je op je gemak te laten voelen. Heerlijk te gebruiken als…

  € 1,50
 • Wierook Satya Rose
  Wierook Satya Rose

  WIEROOK SATYA ROSEWierook Satya RoseHeerlijke rozengeur.

  Prijs per stuk

  1 doosje á 15 gram

  Hoe brand je wierook?
  Steek het wierook stokje aan het eind aan met een lucifer of aansteker tot dat het topje rood gaat gloeien. Laat…

  € 1,50
 • Wierook satya emotions
  Wierook satya emotions

  WIEROOK SATYA EMOTIONSWierook satya emotionsEen zware bloemachtige geur met een zweem van hars en amber verweven tot een prikkelende geur.

  In dit pakje zit wierook van 15 gram (ongeveer 15 stokje).

  Prijs per stuk.Hoe brand je…

  € 1,50
 • Wierook Satya Vanilla
  Wierook Satya Vanilla

  WIEROOK SATYA VANILLAWierook Satya VanillaEen heerlijke vanille geur, die doet denken aan vanille crème.

  De Nag Champa wieroken zijn van uitmuntende kwaliteit, één stokje kan tot 1 uur aan een stuk branden.

  In dit pakje zit…

  € 1,50
 • Wierook Bic Palo Santo
  Wierook Bic Palo Santo

  WIEROOK BIC PALO SANTOWierook Bic Palo SantoDe wierook van BIC zijn volledig handgemaakt en komt oorspronkelijk uit India.

  Palo santo heeft een positieve, rustgevende invloed op de geest en een reinigende werking in huis.

  In een…

  € 1,65
 • Wierook HEM kegeltjes Palo Santo
  Wierook HEM kegeltjes Palo Santo

  WIEROOK HEM KEGELTJES PALO SANTOWierook HEM kegeltjes Palo SantoDe palo santo kegeltjes hebben dezelfde geur van palo santo wierook stokjes, zij het iets sterker. Palo santo heeft een positieve, rustgevende invloed op de geest en…

  € 1,65
 • Wierook HEM Organic Blend - Palo Santo & Frankincense
  Wierook HEM Organic Blend - Palo Santo & Frankincense

  WIEROOK STOKJES HEM ORGANIC BLEND - PALO SANTO & FRANKINCENSEWierook stokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & FrankincenseMasala wierook is een traditionele Indiase wierook gemaakt van, gom, hars, kruiden, honing, essentiële…

  € 1,65
 • Wierook stokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & Sandelwood
  Wierook stokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & Sandelwood

  WIEROOK STOKJES HEM ORGANIC BLEND - PALO SANTO & SANDELWOODWierook stokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & SandelwoodMasala wierook is een traditionele Indiase wierook gemaakt van, gom, hars, kruiden, honing, essentiële oliën…

  € 1,65
 • Wierookstokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & Cinnamon
  Wierookstokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & Cinnamon

  WIEROOKSTOKJES HEM ORGANIC BLEND - PALO SANTO & CINNAMONWierookstokjes HEM Organic Blend - Palo Santo & CinnamonMasala wierook is een traditionele Indiase wierook gemaakt van, gom, hars, kruiden, honing, essentiële oliën en…

  € 1,65

Wierook

Wierook bestaat uit geurende harsen of plantenmateriaal dat bij verbranding heerlijke aroma's verspreidt. Elke soort wierook heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kan worden gekozen op basis van specifieke behoeften zoals ontspanning, concentratie of spirituele groei. Wanneer je wierook brandt, worden de geuren door de lucht verspreidt, waardoor ze een aangename sfeer creëren die ons kalmeert en helpt om in contact te komen met onze innnerlijke rust.

Wierook

Wierook heeft al eeuwenlang een speciale plek in spirituele en religieuze tradities over de hele wereld. Er zijn verschillende soorten wierook beschikbaar met elk hun eigen geurprofiel en helende werking. Denk aan lavendel voor ontspanning, sandelhout voor meditatie of frankincense voor spirituele verbinding. Kies wierook als je wilt genieten van de geurige en rustgevende atmosfeer die het kan creëren.

De verschillende soorten wierook en hun toepassingen

De verschillende soorten wierook en hun toepassingen. Wierook is al eeuwenlang een krachtig hulpmiddel bij spirituele en energetische reiniging. Elke soort wierook heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Hier zijn enkele van de meest gebruikte soorten wierook en hoe ze kunnen worden ingezet:

1. Witte salie: Witte salie staat bekend om zijn sterke reinigende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën te verdrijven, bescherming te bieden tegen ongewenste invloeden en ruimtes te zuiveren voordat er een nieuwe energie wordt geïntroduceerd.

2. Palo Santo: Palo Santo, vertaald als "heilig hout", is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt gebruikt om de energie in ruimtes op te frissen en negatieve vibraties te transformeren naar positieve energie. Het heeft een aangename geur die rustgevend is voor lichaam en geest.

3. Sandelhout: Sandelhout heeft kalmerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt bij meditatie of ontspanningsoefeningen. Het helpt de geest tot rust te brengen, brengt balans in emoties en bevordert spirituele helderheid.

4. Dragon's Blood: Dragon's Blood is een harswierook die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. Het kan worden gebruikt om negatieve energieën af te weren, je aura te versterken en emotionele heling te bevorderen.

5. Lavendel: Lavendelwierook heeft een ontspannende en kalmerende geur die helpt bij het verminderen van angst en stress. Het creëert een rustige sfeer en bevordert een goede nachtrust.

6. Jasmijn: Jasmijn staat bekend om zijn verfijnde, bloemige geur die de zintuigen stimuleert en een romantische sfeer creëert. Het kan worden gebruikt voor het bevorderen van liefde, harmonie en positiviteit in relaties.

7. Nag Champa: Nag Champa is een populaire Indiase wierook met een zachte, zoete geur. Het wordt vaak gebruikt tijdens meditatiesessies om de geest te kalmeren, spirituele groei te bevorderen en positieve energie te verspreiden.

Bij het kiezen van wierook is het belangrijk om je intuïtie te volgen en de geuren te selecteren die resonesen met je persoonlijke intenties en behoeften. Experimenteer met verschillende soorten wierook en ontdek welke geuren jou het meest aanspreken en welke effecten ze hebben op je ruimte en energie.

Wanneer je wierook gebruikt, is het ook belangrijk om de juiste wierookhouders te kiezen. Deze houders zorgen niet alleen voor een veilige plek om de wierookstokjes of kegels te plaatsen, maar kunnen ook esthetisch aantrekkelijk zijn en een bijdrage leveren aan de sfeer van je huisreinigingsritueel. Er zijn verschillende soorten wierookhouders beschikbaar, zoals keramische houders, metalen bakjes of speciale branders voor kegels. Kies degene die past bij jouw smaak en behoeften. 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel