Sorteer op
 • Orgonite Sleutelhanger Rozenkwarts met Bergkristal
  Orgonite Sleutelhanger Rozenkwarts met Bergkristal

  ORGONITE SLEUTELHANGER ROZENKWARTS MET BERGKRISTAL (NR 1)Deze orgonite sleutelhanger bestaat uit Rozenkwarts, Bergkristal, rosé bladgoud en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze sleutelhanger:

  Orgonite…

  € 18,95
 • Orgonite Sleutelhanger Aventurijn met Bergkristal (nr 2)
  Orgonite Sleutelhanger Aventurijn met Bergkristal (nr 2)

  ORGONITE SLEUTELHANGER GROENE AVENTURIJN MET BERGKRISTAL (NR 2)Deze orgonite sleutelhanger bestaat uit Groene Aventurijn, Bergkristal en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze sleutelhanger:

  Orgonite SleutelhangerDe…

  € 18,95
 • Orgonite Sleutelhanger Amethist met Bergkristal ( nr 3)
  Orgonite Sleutelhanger Amethist met Bergkristal ( nr 3)

  ORGONITE SLEUTELHANGER AMETHIST MET BERGKRISTAL ( NR 3)Deze orgonite sleutelhanger bestaat uit Amethist, Bergkristal en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze sleutelhanger:

  Orgonite SleutelhangerDe Orgonite…

  € 18,95
 • Orgonite Sleutelhanger Zwarte Toermalijn met Bergkristal ( nr 4)
  Orgonite Sleutelhanger Zwarte Toermalijn met Bergkristal ( nr 4)

  ORGONITE SLEUTELHANGER ZWARTE TOERMALIJN MET BERGKRISTAL ( NR 4)Deze orgonite sleutelhanger bestaat uit Zwarte Toermalijn, Bergkristal en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze sleutelhanger:

  Orgonite SleutelhangerDe…

  € 18,95

Orgonite sleutelhanger

Orgonite Sleutelhanger

De Orgonite sleutelhanger kan gedragen worden als sleutelhanger, aan je broek / een kledingstuk, in je zak maar ook als kettinghanger, waardoor ze gemakkelijk overal mee naartoe genomen kunnen worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en ontwerpen, waardoor er voor iedereen wel een passende hanger te vinden is. 

Tevens is er een Tachyon antenne van gemaakt. Wat een Tachyon antenne is lees je hier.

Hoe werkt een orgonite sleutelhanger?

Een orgonite sleutelhanger werkt door middel van de metalen en kristallen die erin verwerkt zijn. De metalen fungeren als geleiders en verspreiden de energie gelijkmatig door de hanger heen. Dit zorgt ervoor dat de energie wordt verdeeld en niet op één plek blijft hangen. De kristallen in de hanger hebben een versterkend en harmoniserend effect op de energie, ieder met hun eigen energetische werking. Ze kunnen helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam en het verminderen van negatieve invloeden van elektromagnetische straling. Je dient de sleutelhanger dan wel altijd bij je te dragen en niet in een tas ;) De sleutelhanger kun je ook onder je kussen leggen. 

Het dragen van een orgonite sleutelhanger creëert een veld van positieve energie om de drager heen, wat kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en balans. 

 

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.

Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel