Sorteer op
Sorteer op

Goudstroom

Goudsteen (goudstroom) is synthetische glas met ingesloten koper-deeltjes wat een glinsterend effect geeft. De steen werd voor het eerst gemaakt door alchemisten die probeerden goud te maken.  De steen kan roodbruin, donkerblauw en groen van kleur zijn. De steen geeft hoop, kracht en energie. Hij bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Verder geeft goudstroom balans en is een goede steen voor gevoelige mensen of voor kinderen tijdens hun eerste contacten met de buitenwereld. Deze steen ondersteunt kinderen bij grote veranderingen, zoals een nieuwe school of een nieuw broertje of zusje. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel