Sorteer op
 • Ontladen / opladen Hematiet en Bergkristal set
  Ontladen / opladen Hematiet en Bergkristal set

  ONTLADEN / OPLADEN HEMATIET EN BERGKRISTAL SETDeze set bevat een zakje hematiet en Bergkristal.

  Ontladen van edelstenenEdelstenen kun je ontladen met Hematiet.

  Plaats de hematiet grid steentjes in een abalone schelp of schaaltje…

  € 11,95

Ontladen en opladen

Het is belangrijk dat je gekregen of gekochte edelstenen/mineralen altijd reinigt voor gebruik. Edelstenen en mineralen absorberen namelijk alle energieën waar zij mee in aanraking komen (ook negatieve energieën) en stralen dit weer uit. Wanneer je de stenen reinigt worden deze weer neutraal (ontladen). Dus wanneer je een steen bij je draagt dan is het advies deze wekelijks te reinigen. 

Ontladen van edelstenen

Edelstenen kun je ontladen met Hematiet.

Plaats de hematiet grid steentjes in een abalone schelp of schaaltje en leg de edelsteen die je wilt ontladen er bovenop. Of je kan de steen gewoon in het zakje bij de hematiet stoppen. Laat deze dan een aantal uur liggen totdat het voor jou goed voelt. Hematiet is zelfreinigend dus hoeft verder niet gereinigd te worden. Hematiet kan roesten als het in aanraking is geweest met water.

Opladen van edelstenen

Voor het opladen gebruik je de Bergkristal.

Net als de Hematiet kun je de Bergkristal grid steentjes in een abalone schelp of schaaltje plaatsen en de steen die je wilt opladen er bovenop leggen. Of je gebruikt gewoon het zakje met bergkristal en stopt de edelsteen die je wilt opladen er bij. Laat deze een aantal uur of nacht liggen. Het opladen is klaar als het voor jou goed voelt. Opladen met Bergkristal werkt prima voor bijna alle stenen. Vooral zeer geschikt voor sieraden met edelstenen omdat sluitingen, zettingen en andere onderdelen niet onder deze methode te lijden hebben. 

Over het algemeen wordt er aangegeven dat je de steen na het reinigen ook weer moet opladen. Naar mijn mening is dit niet nodig; een steen heeft namelijk al járen zijn eigen helende energie en zal deze dan ook nooit verliezen. Hij kan wel vol raken van jouw en/of anderen energieën. Dus… reinigen is belangrijk, of je nu wel òf niet de steen oplaad is aan jou de keus. 

Mijn advies; Doe wat voor jou goed voelt. Dan zit je altijd goed ;) 

 

 

Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel