Sorteer op
 • Ontladen / opladen Hematiet en Bergkristal set
  Ontladen / opladen Hematiet en Bergkristal set

  Ontladen / opladen Hematiet en Bergkristal set

  Deze set bevat een zakje hematiet en Bergkristal.

  Edelstenen kun je ontladen met Hematiet.

  Plaats de hematiet grid steentjes in een abalone schelp of schaaltje en leg de edelsteen…

  € 11,95

Ontladen en opladen

 Het is belangrijk dat je gekregen of gekochte edelstenen/mineralen altijd reinigt voor gebruik. Edelstenen en mineralen absorberen namelijk alle energieën waar zij mee in aanraking komen (ook negatieve energieën) en stralen dit weer uit. Wanneer je de stenen reinigt worden deze weer neutraal (ontladen). Dus wanneer je een steen bij je draagt dan is het advies deze wekelijks te reinigen. 

Over het algemeen wordt er aangegeven dat je de steen na het reinigen ook weer moet opladen. Naar mijn mening is dit niet nodig; een steen heeft namelijk al járen zijn eigen helende energie en zal deze dan ook nooit verliezen. Hij kan wel vol raken van jouw en/of anderen energieën. Dus… reinigen is belangrijk, of je nu wel òf niet de steen oplaad is aan jou de keus. 

Mijn advies; Doe wat voor jou goed voelt. Dan zit je altijd goed ;) 

 

 

Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel