Sorteer op
 • Uitverkocht

  Rozenhout/Sandelhout Mala Armband
  Rozenhout/Sandelhout Mala Armband

  ROZENHOUT/SANDELHOUT MALA ARMBANDDeze Rozenhout/Sandelhout Mala Armband kan worden gebruikt als Mala armband maar ook als Mala ketting. Hij is gemaakt met elastiek en dus rekbaar en hierdoor voor iedereen…

  € 9,95
 • Rozenhout/Sandelhout Mala Armband Uil goud
  Rozenhout/Sandelhout Mala Armband Uil goud

  ROZENHOUT/SANDELHOUT MALA ARMBAND UIL GOUDDeze Rozenhout/Sandelhout Mala is elastisch, rekbaar en hierdoor voor velen geschikt.

  SandelhoutSandelhout is al eeuwenlang bekend om zijn helende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt…

  € 9,95
 • Rozenhout/Sandelhout Mala Armband Uil Zilver
  Rozenhout/Sandelhout Mala Armband Uil Zilver

  ROZENHOUT/SANDELHOUT MALA ARMBAND UIL ZILVERDeze Rozenhout/Sandelhout Mala is elastisch, rekbaar en hierdoor voor velen geschikt.

  SandelhoutSandelhout is al eeuwenlang bekend om zijn helende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt…

  € 9,95

Mala armbanden met Sandelhout kralen

Ben je op zoek naar een spiritueel sieraad dat niet alleen je innerlijke rust bevordert, maar ook elegantie uitstraalt? Dan zijn de Mala armbanden Sandelhout wellicht iets voor jou. Met zijn unieke combinatie van schoonheid en betekenis, kunnen deze armbanden je ondersteunen op je spirituele reis en een bron van kracht en inspiratie worden.

Sandelhout

Sandelhout is al eeuwenlang bekend om zijn helende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in meditatierituelen en spirituele praktijken vanwege zijn kalmerende effecten. Door het dragen van een Mala armband gemaakt van sandelhout, kun je profiteren van de natuurlijke energie die afkomstig is van deze heilige houtsoort. 

Verrijk je spirituele reis met een mala armband

Verrijk je spirituele reis met een mala armband. Een spirituele reis is een zoektocht naar innerlijke vrede, balans en verbondenheid. Het is een pad waarop we ons bewust worden van onze diepste verlangens en innerlijke kracht.

Een mala armband kan een waardevolle metgezel zijn op deze reis, omdat het niet alleen een prachtig sieraad is, maar ook een krachtige tool voor persoonlijke groei en transformatie. Een mala armband is geïnspireerd op de traditionele Mala ketting uit de boeddhistische traditie. Een Mala ketting bestaat uit 108 kralen, gemaakt van verschillende materialen zoals sandelhout, edelstenen of rudraksha zaden. Elke kraal vertegenwoordigt een mantra, affirmatie of intentie die je kunt herhalen tijdens meditatie of dagelijkse reflectie.

Het dragen van een mala armband heeft vele voordelen voor je spirituele reis.

 • Ten eerste fungeert het als een herinnering om mindful te zijn in het moment en je intenties levendig te houden. Telkens wanneer je naar je pols kijkt of de kralen langs je vingers laat glijden, word je eraan herinnerd om bewust aanwezig te zijn en aandacht te schenken aan wat er zich in jou afspeelt.
 • Daarnaast kan het gebruik van een mala armband helpen bij het creëren van focus en concentratie tijdens meditatie of andere spirituele praktijken. Door elke kraal één voor één vast te houden tussen duim en vinger, kun je je mantra herhalen of jezelf afstemmen op een bepaalde intentie. Dit helpt bij het kalmeren van de geest en het verwijderen van afleidingen, zodat je dieper in je innerlijke stilte kunt graven.
 • Een mala armband is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Het is een prachtig sieraad dat je kunt dragen als een symbool van jouw spirituele reis en als een uiting van jouw persoonlijke stijl.

Of je nu kiest voor een armband gemaakt van sandelhout voor haar rustgevende eigenschappen, edelstenen voor hun helende krachten of rudraksha zaden voor hun bescherming en aarding, er is altijd een mala armband die bij jou past.

Verrijk nu jouw spirituele reis met de kracht van een mala armband. Laat het dienen als een tastbare herinnering aan jouw intenties, affirmaties en doelen. Gebruik het als hulpmiddel om diepere verbinding te maken met jezelf en met het universum om je heen. Ontdek hoe de eenvoudige handeling van het vasthouden van de kralen kan leiden tot innerlijke transformatie en groei. Klaar om jouw spirituele reis naar nieuwe hoogten te brengen? Kies vandaag nog jouw perfecte mala armband uit onze collectie en begin aan dit prachtige avontuur vol bewustwording, heling en zelfontplooiing.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel