Sorteer op
 • Armband Shungiet 6mm
  Armband Shungiet 6mm

  Armband Shungiet 6mm

  Shungiet

  Shungiet werkt eigenlijk net als zwarte Toermalijn tegen elektromagnetische straling (bv. computers, mobiele telefoons, magnetrons en dergelijke), chemicaliën en milieuvervuiling en de invloeden…

  € 18,95
 • Karelië Shungiet telefoonplaat
  Karelië Shungiet telefoonplaat

  KARELIë SHUNGIET TELEFOONPLAATGepolijst rond plaatje van Karelische shungiet om op een mobiele telefoon of andere gadget te plakken ter bescherming tegen de elektromagnetische straling. De shungietplaat creëert een beschermend…

  € 7,95
 • Uitverkocht

  Shungiet hanger getrommeld doorboord
  Shungiet hanger getrommeld doorboord

  Shungiet hanger getrommeld doorboord

  Shungiet

  Shungiet werkt eigenlijk net als zwarte Toermalijn tegen elektromagnetische straling (bv. computers, mobiele telefoons, magnetrons en dergelijke), chemicaliën en milieuvervuiling en…

  € 15,95
 • -14%

  Orgonite hanger Shungiet 30x55mm (nr 40)
  Orgonite hanger Shungiet 30x55mm (nr 40)

  Orgonite hanger Shungiet 30x55mm (nr 40)Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen.
  Door het dragen van de orgonite-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren…

  € 27,95 € 23,95
 • Shungiet kubus ongepolijst
  Shungiet kubus ongepolijst

  SHUNGIET KUBUS ONGEPOLIJSTAUTHENTIEKE ONGEPOLIJSTE SHUNGIET KUBUS UIT KARELIë, DE LOCATIE IN RUSLAND WAAR DE HOOGSTE KWALITEIT SHUNGIET VANDAAN KOMT. SHUNGITE HEEFT ZIJN NAAM TE DANKEN AAN EEN KLEIN DORPJE GENAAMD SHUNGA, WAAR DE…

  € 29,95
Sorteer op

Shungiet

Shungiet werkt eigenlijk net als zwarte Toermalijn tegen elektromagnetische straling (bv. computers, mobiele telefoons, magnetrons en dergelijke), chemicaliën en milieuvervuiling en de invloeden van wateraders, alleen is de Shungiet nog veel krachtiger dan Zwarte Toermalijn. Het is een sterk aardende steen. Shungiet absorbeert negatieve energieën. Hij reinigt lichaam (chakra's) en geest en brengt deze weer in balans. Deze steen staat bekend als een kalmerende steen die klachten van stress energetisch ondersteuning kan bieden.  Het heeft een positieve invloed op slapeloosheid. Fijne meditatiesteen.

Wat maakt Karelië shungiet zo bijzonder?
De populariteit van Karelië Shungiet is voor een groot deel te danken aan zijn hoge koolstof gehalte met unieke structuur die bestaat uit fullerenen, een uiterst zeldzame chemische binding van koolstofatomen. Fullerenen worden beschouwd als een van de krachtigste antioxidanten die ons lichaam beschermen tegen de effecten van vrije radicalen en andere negatieve en schadelijke invloeden in onze omgeving. De bolvormige moleculen van fullerenen in shungiet maken het tot een van de meest effectieve middelen voor persoonlijke bescherming, genezing en waterzuivering. Elite Shungite is het type shungite met het hoogste koolstofgehalte, met het grootste aantal fullerenen en is dus het meest effectieve type.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Karelië shungiet?
In onze moderne wereld wordt shungiet op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden, waaronder in de zware industrie, landbouw, geneeskunde en spirituele praktijken. De beroemde eigenschappen van shungiet die het over de hele wereld populair maken zijn onder andere waterzuivering en bescherming tegen de ons omringende elektromagnetische velden (EMF) en 5G straling (ook wel millimeter golven of MMW genoemd). Daarnaast kan shungiet geopathische stress en spanning neutraliseren en ondersteunt het de helende eigenschappen van het menselijk lichaam en spirituele healing. Al deze eigenschappen dragen bij aan de steeds groeiende populariteit van shungiet.

Shungiet classificatie
Shungietstenen kunnen worden onderverdeeld in drie types, afhankelijk van het gehalte aan koolstof dat ze bevatten:
Type I: Ook wel Elite Shungiet genoemd, heeft een koolstofgehalte van meer dan 90% en een zilverachtig oppervlak. 
Type II: Bevat 50-90% koolstof en heeft een grijsachtige kleur.
Type III: Bevat 30-50% koolstof en is zwart van kleur.

 

Kleur  Zwart

Toepasbaar Shungiet heeft een reinigende en ontgiftende werking op het lichaam en in ruimtes waar de steen wordt geplaatst. Kan als hanger of armband gedragen worden of in een ruimte worden geplaatst.

Verzorging  kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. Deze steen moet regelmatig gereinigd worden omdat het veel negatieve energie in zich opneemt.

Chakra  Basis chakra (1e).

Vindplaats  Shungiet wordt gevonden in Rusland.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel