Sorteer op
 • Uitverkocht

  Apofyliet met Stilbiet (nr 2)
  Apofyliet met Stilbiet (nr 2)

  APOFYLIET MET STILBIETPrachtig natuurlijk cluster van heldere witte (spiegel-) Apofyliet kristallen met Stilbiet op moedergesteente.

  ApofylietApofyliet werkt aardend, kalmerend en zorgt voor erkenning van je ware zelf. Het werkt…

  € 11,95

Apofyliet

Apofyliet

Apofyliet heeft een zachte uitstraling en zorgt dan ook voor kalmte, rust en ontspanning. Het helpt om eerlijk te zijn en jezelf te laten zien zoals je bent. Het vermindert angst en beklemmende gevoelens en helpt om onzekerheden te verminderen. Ook in tijden van stress is het een heel geschikte steen. Het is ook een spirituele steen. Het helpt om je verbinden met je lichaam en je bewust te maken van je karmische processen. Daarnaast verbindt het je met de spirituele wereld. Het verheldert de geest en maakt liefdevol. Het helpt om onderdrukte emoties los te laten en oude karmische stukken te transformeren en achter je te laten. Deze steen geeft meer vertrouwen en moed voor nieuwe levenssituaties en helpt om gedachten en wensen die van het pad af zijn geraakt weer op een tevreden en gelukkiger levensweg te zetten. De steen kan je helpen om bij astrale reizen verbonden te blijven met je lichaam en informatie op te slaan zodat deze beschikbaar is wanneer je weer bij bewustzijn bent.

Groene Apofyliet

Groene apofyliet activeert het hartchakra en maakt je openhartig. Het helpt om beslissingen te nemen vanuit je gevoel en voedt je met kosmische energie en voert negatieve energieën af.

Specificaties Apofyliet

Kleur  groen, roze, geel of kleurloos

Toepasbaar  het is een goede meditatie steen. Omdat het water bevat is het een goede geleider van energie. En kan deze energie ook overbrengen op een ruimte waardoor het een mooie steen is om in een kamer te plaatsen.

Verzorging  kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Sterrenbeeld  tweelingen en weegschaal

Chakra  allemaal. Groene Apofyliet resoneert met het hartchakra en is zeer geschikt om het hartchakra te activeren, en deze te vullen met universele liefde. Zij laat je beslissingen nemen vanuit het hart en helpt je mee de keuze te maken die het beste aanvoelt. Ook verbreekt zij de oude invloeden afkomstig van buitenaf die nog steeds een rol spelen in jouw leven.

Vindplaats  India, IJsland, Noorwegen en Brazilië.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.Apofyliet

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel