Veel gestelde vragen

Waarom zou ik een orgonite moeten kopen?

Een orgonite is een bijzonder ding. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, en ze zijn gemaakt uit een combinatie van metalen, hars en halfedelstenen. Orgone betekent levensenergie. Toch is een orgonite geen new age-uitvinding, maar een wetenschappelijke uitvinding.

Wat doet zo'n orgonite nu precies? Het helpt bij het reinigen van electromagnetische straling (van tv, pc en telefoon), zet negatieve energie om in positieve, reinigt en harmoniseert de chi in en om ons heen.

In de buurt van een orgonite zul je je rustiger voelen, minder stress ervaren, en energieën van anderen op afstand kunnen houden. Tegenwoordig zijn we veel bezig met onze telefoon en pc, en we onderschatten de effecten die de straling op ons heeft. We zijn moe en hebben vaak hoofdpijn, maar we leggen geen link met onze gadgets.

Zelf voel ik me een stuk rustiger/ontspannen met mijn orgonites (+ hangers) en heb een grote transformatie ondergaan, mezelf stukje bij beetje teruggevonden. Ik slaap ook veel beter, rustiger en dieper! Heb minder hoofdpijn, ben minder moe. Minder stress in mijn hoofd ;) Heerlijk toch!

 

Ik voel niks van de orgonite of edelsteen?

Het is wel belangrijk dat je je verbindt met de steen of orgonite om hem te activeren. Dit doe je door hem minimaal 20 sec vast te houden en je mag evt ook in gedachte dit benoemen.

Je hoeft niet persé iets te voelen, de één heeft dat wel de ander niet. Dat wil dan niet zeggen dat hij bij jou niks doet!  Integendeel!

 

Wanneer begint een edelsteen/Orgonite te werken?
Dat is oa afhankelijk van de gevoeligheid van de persoon, hoe zeer sta je open voor een verandering, een ervaring.

 

Ik krijg hoofdpijn als ik de edelsteen- of Orgonite hanger draag

Er zijn stenen of orgonite hangers die heel heftige reacties kunnen geven en daarbij raad ik altijd aan langzaam op te bouwen en niet 24-7 bij je te dragen.

Probeer voldoende water te drinken. Het is goed mogelijk dat door de werking van de edelsteen en of orgonite afvalstoffen vrij komen die afgevoerd moeten worden. Als je onvoldoende drinkt dan blijven deze afvalstoffen ‘langer in je lichaam hangen”.

 

Wat doet een edelsteen en/of Orgonite?
Alles om ons heen is energie, heeft een trilling. Stenen kunnen afhankelijk van hun samenstelling heel hoog of juist heel laag trillen en hiermee samenwerken met een lichaam bijvoorbeeld. Een lage trilling kan aarding geven en rust, geeft diepte. Een hele hoge trilling kan ervoor zorgen bij bijvoorbeeld meditatie dingen lichter gaan, verbinding geven. Verschillende delen van het lichaam reageren hierop mee. Hierdoor ontstaat een actie-reactie en kan een edelsteen/orgonite bepaalde energie overbrengen.

 

Welke edelstenen passen bij elkaar?
Edelstenen kunnen elkaar ondersteunen, elkaar versterken, zoals bijvoorbeeld  de Rhodiziet (zeer zeldzame, hele kleine kristalletjes uit Madagaskar) die de werking van andere stenen dieper maakt of een Bergkristal met zijn heldere versterkende energie. Een erg fijne combinatie is bijvoorbeeld de Gouden Driehoek (Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist).

 

Welke edelstenen kunnen niet samen?
Door hun tegengestelde werking kunnen er stenen zijn die qua energie beter niet tegelijk gebruikt/gedragen worden. Een voorbeeld is Granaat en Lapis Lazuli; de een werkt bloeddruk verhogend en de ander bloeddrukverlagend.

 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel