Veel gestelde vragen

Vragen over Edelstenen:

Welke edelstenen passen bij elkaar?
Edelstenen kunnen elkaar ondersteunen, elkaar versterken, zoals bijvoorbeeld  de Rhodiziet (zeer zeldzame, hele kleine kristalletjes uit Madagaskar) die de werking van andere stenen dieper maakt of een Bergkristal met zijn heldere versterkende energie. Een erg fijne combinatie is bijvoorbeeld de Gouden Driehoek (Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist).

Welke edelstenen kunnen niet samen?
Door hun tegengestelde werking kunnen er stenen zijn die qua energie beter niet tegelijk gebruikt/gedragen worden. Een voorbeeld is Granaat en Lapis Lazuli; de een werkt bloeddruk verhogend en de ander bloeddrukverlagend. Kijk hiervoor naar de omschrijving van alle edelstenen;)                 
Bergkristal versterkt de werking van alle andere edelstenen en kan hierdoor altijd met andere gecombineerd worden. Mijn advies is om maar 1 soort (met daarbij dus evt. Bergkristal) te dragen, zodat de werking optimaal is (uitzondering hierop is de gouden driehoek). Draag je meer edelsteensoorten tegelijk dan kan hierdoor de werking niet optimaal zijn en zijn het meer gewoon "mooie sieraden"die je draagt.

 

Vragen over Orgonite:

Hoe orgonite producten te gebruiken?

De manier waarop Orgonite producten gebruikt kunnen worden, verschilt van persoon tot persoon. De belangrijkste manier om een Orgonite te gebruiken is om je ogen te sluiten en ermee te mediteren, waardoor de energie stroomt. 

Hier zijn enkele manieren om het te gebruiken:

  • Mediteer met een Orgonite piramide

Je kunt voor de piramide gaan staan en je rechterpalm direct over de top van de piramide plaatsen. Je kunt ook mediteren met de piramide in je hand. Met concentratie en aandacht voel je energie binnenstromen. Orgonite piramides staan bekend als natuurlijke versterkers van spirituele energieën.

  • Spreek tegen de piramide en voel de Orgone-energie

Communiceren met je Orgonite piramide is essentieel om je relatie ermee op te bouwen. Praat over de problemen waarmee je wordt geconfronteerd, je verlangens en wat je wilt in je leven. Je zult in staat zijn om je gedachten te ordenen, helderheid te vinden en de energie om je heen te voelen.

  • Neem het overal mee naartoe

Draag het als een sieraad zoals een armband of kettinghanger. Net als bij een piramide kunnen de Orgonite sieraden je helpen energie om je heen uit te stralen en je gelukkig te voelen. Je zult in staat zijn om door elke situatie in je leven te stromen en de helderheid te hebben om ermee om te gaan.

Moet een Orgonite opgeladen worden?

Een orgonite werkt continu, je hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen! Persoonlijk vind ik dan ook dat opladen niet nodig is omdat een orgonite zijn etherische energie behoudt. Maar ben je anders van mening, mag je hem evt. opladen mbv de zon of de maan. Let wel; in de zon kunnen er evt. verkleuringen plaatsvinden van de epoxy ookal is hij uv bestendig!

Wat doet een edelsteen en/of Orgonite?
Alles om ons heen is energie, heeft een trilling. Stenen kunnen afhankelijk van hun samenstelling heel hoog of juist heel laag trillen en hiermee samenwerken met een lichaam bijvoorbeeld. Een lage trilling kan aarding geven en rust, geeft diepte. Een hele hoge trilling kan ervoor zorgen bij bijvoorbeeld meditatie dingen lichter gaan, verbinding geven. Verschillende delen van het lichaam reageren hierop mee. Hierdoor ontstaat een actie-reactie en kan een edelsteen/orgonite bepaalde energie overbrengen.

Ik krijg hoofdpijn als ik de edelsteen- of Orgonite hanger draag

Er zijn stenen of orgonite hangers die heel heftige reacties kunnen geven en daarbij raad ik altijd aan langzaam op te bouwen en niet meteen 24-7 bij je te dragen.

Probeer voldoende water te drinken (minimaal 2 ltr). Het is goed mogelijk dat door de werking van de edelsteen en of orgonite afvalstoffen vrij komen die afgevoerd moeten worden. Als je onvoldoende drinkt dan blijven deze afvalstoffen ‘langer in je lichaam hangen” en kan zich dat uiten in hoofdpijnklachten.

Ik voel niks van de orgonite of edelsteen?

Het is wel belangrijk dat je je verbindt met de steen of orgonite om hem te activeren. Dit doe je door hem minimaal 20 sec vast te houden en je mag evt. ook in gedachte dit benoemen.

Je hoeft trouwens niet persé iets te voelen, de één heeft dat wel de ander niet. Dat wil dan niet zeggen dat hij bij jou niks doet!  Integendeel!

Waarom zou ik een orgonite moeten kopen?

Een orgonite is een bijzonder ding. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, en ze zijn gemaakt uit een combinatie van metalen, hars en (half)edelstenen. Orgone betekent levensenergie. Toch is een orgonite geen new age-uitvinding, maar een wetenschappelijke uitvinding. Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij was een Oostenrijkse psycholoog, psychoanalyticus en pseudowetenschapper. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.    

Wat doet zo'n orgonite nu precies? Het helpt bij het reinigen van electromagnetische straling (van tv, pc en telefoon), zet negatieve energie om in positieve, reinigt en harmoniseert de chi in en om ons heen. Positieve energie kan je motivatie, slaap, focus en algehele gezondheid verbeteren.    

In de buurt van een orgonite zul je je rustiger voelen, minder stress ervaren, en energieën van anderen op afstand kunnen houden. Tegenwoordig zijn we veel bezig met onze telefoon en pc, en we onderschatten de effecten die de straling op ons heeft. We zijn moe en hebben vaak hoofdpijn, maar we leggen geen link met onze gadgets.

Zelf voel ik me een stuk rustiger/ontspannen met mijn orgonites (+ hangers/armbanden) en heb een grote transformatie ondergaan, mezelf stukje bij beetje teruggevonden. Ik slaap ook veel beter, rustiger en dieper! Heb minder hoofdpijn, ben minder moe. Minder stress in mijn hoofd ;) Heerlijk toch!

Waar kan ik terecht voor een Orgonite?

Bij Cinsis kun je terecht voor verschillende Orgonite producten! Neem hiervoor een kijkje in mijn webshop ;) Je vindt er bijvoorbeeld orgonite piramides, orgonite oplaadschijven, orgonite cones, orgonite Engelen en bijv orgonite dieren zoals Eenhoorn, dolfijn, konijn etc. Draag je liever een Orgonite sieraad? Dan is hier ook keuze in; zoals Orgonite hangers in verschillende modellen, Orgonite armbanden, Orgonite oorbellen maar ook Edelstenen Mala's mét een Orgonite hanger. Heel veel keuze dus ;) Neem gerust een kijkje om te zien of je ermee resoneert.

Liefs Cindy

Webshop Cinsis

 

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel