Prehniet

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het is een goede steen voor healers. Hij bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving. De steen geeft inzicht en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen te verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. Hij beschermt de aura, helpt je bij het visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. De steen versterkt je Hara (navelpunt) en vergroot daardoor je Chi (levensenergie). Hij heeft een sterke harmoniserende connectie met de natuur en  stimuleert spirituele en persoonlijke groei. Fysiek kan de steen ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen af te voeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, zwellingen, fobieën, angsten, ADHD en hyperactiviteit. Helpt tegen stofwisselingsziekten en vermoeidheid.

Toegeschreven werking: * positief voor de nieren * stimuleert vetstofwisseling * goed voor de blaas * tegen angsten * positief voor de longen * gaat nachtmerries tegen * ondersteunt bij jicht * positief bij ziektes van het bloed.

Kleur  Groen, geel, doorzichtig, lichtgroen, groenblauwig

Toepasbaar kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Prehniet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Zeer geschikte steen voor healers en behulpzaam bij het contact maken met gidsen en engelen. Om de vetafbraak te versnellen bij het afvallen leg je de steen op de dunne darm, de lever en de alvleesklier. 

Verzorging  Kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Onder invloed van te veel fel zonlicht kan de steen verkleuren.

Sterrenbeeld  Weegschaal

Chakra  resoneert met alle chakra's. Door zijn samenstelling en kleur werkt het vooral op weefsels en orgaanstelsels die horen bij basischakra, heiligbeenchakra en zonnevlechtchakra. Op het hartchakra kan prehniet je verbinden met onvoorwaardelijke liefde voor alles en iedereen om je heen. Op het derde oog (voorhoofdchakra) geeft het inzicht in gedragspatronen.

Vindplaats  Zuid-Afrika

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Sorteer op
 • Armband Prehniet facet geslepen 4mm
  Armband Prehniet facet geslepen 4mm

  Armband Prehniet facet geslepen 4mm

  Prehniet

  Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het is een goede steen voor healers. Hij bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving. De steen geeft…

  € 8,50
Sorteer op
© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel