Sorteer op
 • Labradoriet ring met koper (nr 3) Maat 17 1/2 - 17 3/4
  Labradoriet ring met koper (nr 3) Maat 17 1/2 - 17 3/4

  LABRADORIET RING MET KOPER (NR 3) MAAT 17 1/2 - 17 3/4Labradoriet ring met koper (nr 3) Maat 17 1/2 - 17 3/4Deze mooie Labradoriet ring is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper. Het is zoals je op de foto ziet een…

  € 44,99
 • Labradoriet ring met koper (nr 4) Maat 16 3/4 - 17
  Labradoriet ring met koper (nr 4) Maat 16 3/4 - 17

  LABRADORIET RING MET KOPER (NR 4) MAAT 16 3/4 - 17Labradoriet ring met koper (nr 4) Maat 16 3/4 - 17Deze mooie Labradoriet ring is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper. Het is zoals je op de foto ziet een flinke ring…

  € 44,99
 • Maansteen ring met koper (nr 1) maat 16 1/2
  Maansteen ring met koper (nr 1) maat 16 1/2

  MAANSTEEN RING MET KOPER (NR 1) MAAT 16 1/2Maansteen ring met koper (nr 1) maat 16 1/2Deze mooie Maansteen ring is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper.

  MaansteenVrouwelijke energie, vruchtbaarheid en intuïtie.

  De…

  € 44,99

Koperen edelsteen ringen. (handgemaakt by Cinsis)

Welkom bij onze handgemaakte koperen edelsteen ringen!

Welkom bij onze handgemaakte koperen edelsteen ringen! We geloven in de kracht van ambacht en schoonheid. Daarom creëren we unieke handgemaakte ringen van koper, versierd met prachtige edelstenen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en elk stuk is met liefde en aandacht vervaardigd.

Koper is een fascinerend metaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor sieraden. Het heeft een warme, roodbruine kleur die door de jaren heen kan veranderen en een uniek patina kan ontwikkelen. Dit maakt elke koperen ring die we maken een one-of-a-kind stuk, dat alleen maar mooier wordt met de tijd.

Maar het zijn niet alleen de koperen ringen zelf die onze collectie zo bijzonder maken. We hebben ook gekozen voor edelstenen van hoge kwaliteit om in onze ringontwerpen te verwerken. Elke edelsteen heeft zijn eigen energie en betekenis, waardoor elke ring een persoonlijke touch krijgt die past bij de drager.

Wat onze koperen edelsteenringencollectie extra speciaal maakt, is dat elk stuk met de hand wordt gemaakt. Het resultaat is een uniek kunstwerkje dat je met trots kunt dragen. We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze handgemaakte koperen edelsteen ringen als wij zijn. Blader door onze collectie, ontdek de schoonheid van koper en laat je betoveren door de magie van edelstenen.

Ontdek de schoonheid van koper

Ontdek de schoonheid van koper. Koper is een metaal dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn warme en levendige uitstraling. Het staat bekend om zijn unieke kleur en de natuurlijke glans die het kan krijgen naarmate het ouder wordt. Bij Koperen Edelsteen Ringen hebben we deze prachtige eigenschappen van koper omarmd en er een belangrijk element van onze handgemaakte sieraden van gemaakt. Wanneer je een koperen edelsteen ring draagt, draag je niet alleen een stuk sieraad, maar ook een stuk geschiedenis en ambacht. Elke ring die wij maken is met liefde en vakmanschap met de hand vervaardigd dmv electroforming.

Wat koper zo bijzonder maakt, is dat het door de jaren heen kan veranderen. Het ontwikkelt geleidelijk aan een patina, waardoor elke ring zijn eigen unieke karakter krijgt. Dit betekent dat jouw koperen edelsteen ring alleen maar mooier wordt naarmate je hem vaker draagt. De warme kleur van koper biedt ook talloze mogelijkheden om te combineren met verschillende soorten edelstenen. Of het nu gaat om heldere kristallen zoals bergkristal of mysterieuze stenen zoals maansteen, de combinatie van de rijke tint van koper met de sprankeling van edelstenen zorgt voor adembenemende sieraden die echt opvallen.

Spirituele en helende eigenschappen van koper

Bovendien heeft koper ook spirituele en helende eigenschappen. Het wordt geassocieerd met liefde, balans en harmonie. Het dragen van een koperen edelsteen ring kan helpen om emotionele blokkades te doorbreken en positieve energie aan te trekken.

Ben jij op zoek naar een statement piece, dan is dit wel een ring die bij jouw smaak past. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van koperen edelsteen ringen en ontdek hoe deze prachtige metalen sieraden jouw outfits naar een hoger niveau kunnen tillen. Elk stuk dat wij maken is uniek en draagt zijn eigen verhaal met zich mee. Ontdek nu zelf de schoonheid van koper en laat je inspireren door onze collectie handgemaakte koperen edelsteen ringen.

De magie van edelstenen

De magie van edelstenen hebben altijd al een speciale betekenis gehad in verschillende culturen over de hele wereld. Ze worden gewaardeerd om hun natuurlijke schoonheid, maar er wordt ook geloofd dat ze spirituele en helende eigenschappen bezitten. Elke edelsteen heeft zijn eigen energie en betekenis. Neem bijvoorbeeld de sprankeling van een Labradoriet, het beschermt je eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen.

Of de fleurige kleuren van een regenboogmaansteen, die harmonie, intuïtie en evenwicht kan brengen in ons leven. De combinatie van deze betoverende stenen met het warme koper zorgt voor een uitzonderlijk sieraad dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook positieve energie kan brengen. Durf de magische wereld van edelstenen te ontdekken en laat je verrassen door de verborgen krachten die ze bezitten.

Met onze collectie koperen edelsteen ringen kun je niet alleen een statement maken, maar ook profiteren van de helende eigenschappen die deze prachtige stenen met zich meebrengen.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel