Zwavel

Zwavel

Is een giftige steen maar ook een zeer nuttige steen. Hij absorbeert alle soorten negatieve energieën en stralingen wanneer deze in een ruimte wordt gezet en werkt hierdoor zuiverend op alle niveaus. Hij helpt tegen frustratie en woede-uitbarstingen. Het is een steen die je de kans geeft om verstandig te zijn in conflict situaties. Hij reinigt de aura en de chakra's maar helpt ook om negatieve emoties (zoals angst, agressie en irritatie), gedachtes en gedragspatronen te verminderen, een geestelijke en spirituele reiniging. Daarnaast kan Zwavel helpen om je paranormale gaven bloot te leggen en te leren ontdekken. Het verzacht harde karaktertrekken en maakt wat meer begripvol, tolerant en flexibel.

Specificaties Zwavel

Kleur  doorschijnend wit met geel                                                                                                        

Toepasbaar  Zwavel is giftig maar wanneer je de zwavelsteen in een ruimte zet absorbeert het alle negatieve energieën en stralingen. Het is dus verstandig om de steen niet direct op de  huid te dragen, niet in de buurt van kinderhandjes te plaatsen of of om er een elixer van te maken. Een nuttige en prachtig fel gele steen.

Verzorging  Zwavel is een zeer zachte steen die oplost in water.  Dus niet reinigen met water. 

Sterrenbeeld  Leeuw

Chakra  Allen

Vindplaats  Bolivia, venezuela, Italië

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel