Sorteer op
  • Chiastoliet Hanger doorboord
    Chiastoliet Hanger doorboord

    CHIASTOLIET HANGER DOORBOORD Deze Chiastoliet hanger heeft een zijwaards gaatje doorboord, passend voor een koord, lint of touwtje.

    Chiastoliet / Cross Stone (kruissteen)Chiastoliet, ook bekend als Cross Stone (kruissteen), is…

    € 9,95

Chiastoliet

Kruis bij Chiastoliet / Cross Stone

Chiastoliet, ook bekend als Cross Stone, is een zeldzame variant van Andalusiet, een aluminiumnesosilicaatmineraal met gekruiste insluitsels van zwart grafiet en koolstof. Het kruis is alleen te zien als dit mineraal wordt gesneden, hoewel het door de hele steen loopt.

Chiastoliet helpt je wortelchakra te openen en je energieën te verbinden met die van Moeder Aarde. Deze energieën kunnen zorgen voor mentale helderheid en innerlijke vrede, en het zelfgenezingsproces versnellen. Je aura zal voortdurend gevuld zijn met positieve energie wanneer je met Chiastoliet werkt, wat leidt tot vreugde en verlichting. Dit mineraal zal ook helpen bij het loslaten van de lagen van wie je werkelijk bent, waardoor je met al je levenservaringen kunt omgaan. We raden dit mineraal aan voor iedereen die persoonlijk spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel wil groeien.

Dit mineraal is ook een perfecte talisman voor bescherming en het afweren van negatieve trillingen. Door deze steen simpelweg vast te houden, vergroot je jouw bewustzijn van de omringende energieën en beschermt  je aura etherisch. Oude indianen geloofden sterk in de beschermingsaspecten die dit mineraal bood en wilden het graag bij zich hebben tijdens rituelen en ceremonies.

De naam ‘chiastoliet’ komt van het Griekse woord voor ‘kruis’, omdat de donkere insluitsels in deze steen op een kruis lijken. De kruissteen wordt ook wel de ‘Steen van de Kruisen’ genoemd en zou een krachtig symbool van bescherming zijn.

Chiastoliet is een steen die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn vele helende eigenschappen. Het staat bekend als een balancerende steen, die helpt lichaam, geest en ziel op één lijn te brengen. Chiastoliet staat ook bekend als een steen van transformatie, die helpt negatieve patronen los te laten en positieve verandering te bevorderen.

Specificaties Chiastoliet

Kleur: zwart, wit of grijs van kleur met donkere kruisvormige insluitsels. Deze insluitsels zijn eigenlijk parallelle koolstoflagen die in de loop van de tijd zijn samengedrukt.

Toepasbaar: Als het om Chiastoliet gaat, zien veel mensen het vermogen ervan om voor meditatie te worden gebruikt over het hoofd. Het kristal kan echter een aantal voordelen bieden voor degenen die de tijd nemen om ermee te mediteren.

*Ten eerste kan Chiastoliet je helpen te aarden en verbonden te blijven met de aarde. Dit is vooral nuttig als je zich uit balans of niet verbonden voelt.

*Ten tweede kan Chiastoliet helpen je geest te kalmeren en te concentreren, waardoor het gemakkelijker wordt om te mediteren.

*Ten slotte kan Chiastoliet helpen jouw derde oogchakra te openen, waardoor je paranormale vermogens en intuïtie worden verbeterd.

Om met Chiastoliet te mediteren, begin je met het kristal in je hand te houden. Haal een paar keer diep adem en concentreer je op het kristal. Visualiseer de energie van het kristal die je lichaam binnenkomt en je met de aarde aardt. Terwijl je uitademt, visualiseer je eventuele negatieve of ongewenste energie die je lichaam verlaat. Blijf diep ademhalen en concentreer je op de chiastoliet totdat je je kalm en gegrond voelt.

Sterrebeeld Steenbok

Chakra: wortelchakra

Vindplaats: Chiastoliet heeft slechts drie actieve plaatsen, waaronder centraal Massachusetts in de Verenigde Staten, Asturië, Spanje en het Bimbowrie Conservation Park in de provincie Olary, Zuid-Australië, Australië.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel