Sorteer op

Mala armband met Tibetaanse Boeddhistische bodhi zaden

Betekenis en symboliek van de Tibetaanse Boeddhistische bodhi zaad mala armband

Betekenis en symboliek van de Tibetaanse Boeddhistische bodhi zaad mala armband. Deze armband is niet alleen een modieuze accessoire, maar heeft ook diepe spirituele betekenis en wordt veel gedragen door Boeddhisten over de hele wereld. De bodhi zaad mala armband is gemaakt van zaden afkomstig van de Bodhiboom, die een speciale plaats inneemt binnen het Boeddhisme. Volgens de legende bereikte Siddhartha Gautama, ook wel bekend als Boeddha, verlichting onder een Bodhiboom en verkreeg hij daarmee inzicht in het lijden van de wereld en hoe dit te overstijgen. De zaden van deze boom zijn dan ook erg belangrijk binnen het Boeddhisme. Ze worden gezien als symbool voor verlichting en spirituele groei. Door het dragen van een bodhi zaad mala armband kun je herinnerd worden aan je eigen zoektocht naar verlichting en aanwezigheid in het hier en nu.

Bodhizaad betekent in het Sanskriet ‘verlicht zaad’. Zaden met natuurlijke kleine witte gaten "manen" en zwarte kleine stippen "sterren" worden door Tibetaanse mensen "maan en sterren" genoemd.

Tip voor het dragen van een Mala Armband

Draag je Mala armband als een herinnering aan jouw intenties gedurende de dag. Elke keer dat je naar je pols kijkt, kun je eraan worden herinnerd om bewust aanwezig te zijn, mindful te blijven en verbonden met jouw innerlijke kern. Neem de tijd om met jouw Mala armband aan de slag gegaan - ontdek wat voor jou werkt en hoe dit prachtige sieraad kan bijdragen aan jouw spirituele reis.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel