Sorteer op
 • Herkimer diamant hanger (nr 1)
  Herkimer diamant hanger (nr 1)

  HERKIMER DIAMANT HANGEREdelsteenhanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Edelsteenhanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee ze gemakkelijk aan…

  € 19,95
 • Herkimer diamant hanger (nr 2)
  Herkimer diamant hanger (nr 2)

  HERKIMER DIAMANT HANGER (NR 2)Herkimer diamantIs een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Hij verwijdert stress en spanning uit het lichaam en geeft nieuwe energie.
  Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk…

  € 14,95

Herkimer diamant

Herkimer diamant

Is een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Hij verwijdert stress en spanning uit het lichaam en geeft nieuwe energie.
Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk, healings en kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en inter-dimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen. De steen brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk. De steen heeft niet alleen een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert (mits de steen groot genoeg is). Herkimer diamanten helpen ook contact maken met engelen en andere hogere energieën en met hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Hij brengt heldere dromen en opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens kunnen toenemen. Stimuleert creativiteit.
Verwijdert blokkades, tegen moeheid veroorzaakt door negatieve energie. Herkimer staat ook bekend om zijn krachtige werking tegen (elektromagnetische) straling dus hij beschermt je tegen de negatieve effecten van mobiele telefoons, PC`s en zendmasten helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit.

Specificaties Herkimer Diamant

Kleur transparant, kleurloze kwarts met een hexagonale structuur. De steen kan helder zijn of koolstof insluitsels bevatten. De steen dankt haar naam aan haar glans en de kleine hoekige vorm van de steen, met aan weerszijde een natuurlijk gevormde punt, welke enigszins op een diamant lijkt.

Toepasbaar Herkimer diamant kan op of bij het lichaam gedragen worden. De spirituele werking van herkimer diamant wordt ondersteund door hem op het derde oog te leggen. Het is een steen met een hoge vibratie, is goed te programmeren en een versterker van de werking van andere stenen. Herkimer diamant is breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk, healings en kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en inter-dimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen.

Verzorging  kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra voorhoofd chakra & kruin chakra.

Vindplaats  wordt in de Herkimer mijn in New York, Verenigde Staten gevonden

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel