Sorteer op
  • Splitarmband Rutiel- en fantoomkwarts (lodoliet)
    Splitarmband Rutiel- en fantoomkwarts (lodoliet)

    RUTIEL- EN FANTOOMKWARTS SPLITARMBANDRutielkwartsRutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Hij staat voor verandering en vernieuwing. De steen geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Maakt…

    € 4,95

Rutielkwarts

Rutielkwarts

Is een opbeurende en kalmerende steen. Hij staat voor verandering en vernieuwing. De steen geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Maakt creatief en daadkrachtig. Hij werkt stemmingsverbeterend en is dus erg geschikt/energetisch ondersteunend voor depressies. Hij bevrijdt je van beklemmende gevoelens en helpt je om nieuwe paden te in te slaan en deze met vertrouwen tegemoet te treden. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Spiritueel bevordert deze steen groei, het contact met gidsen en helpt inzicht krijgen op de invloed van vorige levens op dit leven. 

Specificaties Rutielkwarts

Kleur  Verschillende mineralen kunnen ingesloten worden in kwarts. Rutiel insluitsels in kwarts komen relatief veel voor. De kwarts in rutielkwarts kan kleurloos, bruin of grijsachtig en geel of paars van kleur zijn. Rutiel kan een scala aan kleuren zijn en de kleur kan overlopen van één kleur naar een andere binnen één exemplaar. De steen kan opaak tot doorzichtig zijn met een glasachtige glans en behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie.

Toepasbaar  Kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Rutielkwarts wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Hij stimuleert telepathische communicatie en het maken van contact met gidsen. Tevens kan Rutielkwarts je inzicht geven in vorige levens. 

Verzorging kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld   Leeuw en ram

Chakra  Allemaal

Vindplaats  wereldwijd, met name in Brazilië, Madagaskar en Pakistan.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel