Sorteer op

Feng Shui raamhangers

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze raamhangers zijn hier een goed voorbeeld van. De facet geslepen regenboogkristallen van de raamhanger laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en zo een kleurenspectrum produceert. Dit lichtspectrum heeft grote invloed op je emoties en je gevoel van welbehagen.
Door deze raamhanger voor bijvoorbeeld je venster te hangen, breng je de macht van de kleuren in je woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm.

Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel