Spirituele producten

Welkom in de Wereld Van Spirituele Verrijking 😊

Ontdek een wereld van spirituele verrijking bij Cinsis! Ik bied een uitgebreide collectie van producten die jouw spirituele reis ondersteunen en versterken. Of je nu op zoek bent naar beschermengeltjes, Tarotkaarten, Cleansing en of wierook producten? Wil je al je dromen, levenslessen, spirituele vorderingen, uitkomsten van een getrokken orakelkaart of andere emoties kwijt? Neem dan een kijkje bij de notitieboeken / Journals.  

Of wil je gewoon je dag goed beginnen met een heerlijke kop /mok/glas (ijs)koffie, thee of fris? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie glazen en mokken (met deksel en rietje) met een daarbij passende tekst of affirmatie die je die dag zou willen inzetten. Ook, net als de sleutelhangers met tekst of een beschermengeltje / gelukspoppetje, een leuk cadeau om de geven!

Wij hebben alles wat je nodig hebt om je innerlijke balans te vinden en te cultiveren.

Onze collectie Spirituele Producten:

Beschermengeltjes & Gelukspoppetjes:

Om je te beschermen en geluk te brengen in je dagelijks leven. Het kan een klein gebaar van hoop en steun zijn in moeilijke tijden. Hoe mooi om cadeau te geven?

Worry Dolls: 

Vertrouw je zorgen toe aan deze kleine popjes en laat ze je lasten wegnemen terwijl je slaapt.

Chakra producten: 

Breng je chakra's in balans en harmonie met onze selectie van chakra producten.

Dromenvangers:

Vang positieve energie en laat negatieve dromen verdwijnen met onze prachtige dromenvangers.

Edelstenen grid rasters

Creëer een krachtig energetisch raster om je intenties te manifesteren en je spirituele praktijk te versterken.

Feng Shui raamhangers: 

De facet geslepen regenboogkristallen van de raamhanger laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en zo een kleurenspectrum produceert. Dit lichtspectrum heeft grote invloed op je emoties en je gevoel van welbehagen.

Home & Living:

Voeg spirituele acccenten toe aan je huis met onze decoratieve items

Notitieboeken / journals:

Leg je gedachten, dromen en inzichten vast in onze mooie notitieboeken cq journals, speciaal voor jouw spirituele reis.

Cleansing & Wierook:

Zuiver je ruimte en geest met onze selctie van reinigingsproducten zoals Himalaya zoutkaarsenkamerspraysPalo Santo (Palo Santo XL), wierooksmudges en andere benodigheden zoals een abalone schelp en driepoot.

Tarot- orakel- en Lenormandkaarten: 

Ontdek de diepten van je intuïtie en verkrijg inzicht in je levenspad met één van de kaartensets beschikbaar bij Cinsis.

Sleutelhanger met inspirerende en of grappige tekst

Pimp je tas of sleutelbos op met deze inspirerende, leuke, grappige teksten / plaatjes ;)  Een leuke sleutelhanger om cadeau te geven!

 

Unieke drinkglazen (tumblers) en glazen mokken met deksel en rietje en leuk design.

Laat je inspireren tijdens je ochtendritueel met onze mokken en drinkglazen met inspirerende, lieve, leuke en grappige teksten, printen (mokken, bekers met deksel en rietje). Met welke drinkglas / mok start jij je dag mee?​

Waarom Cinsis?

Verken mijn collectie spirituele producten en vind de perfecte producten om je spirituele reis te verrijken en te versterken. Alles is met zorg eigenhandig gemaakt of uitgezocht 😉 

Begin je spirituele reis nu ;)

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel