Edelsteen Armbanden 

In onze webwinkel kun je kiezen uit een breed scala aan edelsteen armbanden.

Edelsteen Armband kopen?

Een essentiële categorie binnen onze selectie zijn de edelsteen armbanden. Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun helende en beschermende eigenschappen. Elke steen heeft zijn eigen unieke vibratie en kan positieve energie brengen in verschillende aspecten van het leven, zoals liefde, geluk, genezing, balans en bescherming tegen negativiteit.

Edelsteen armbanden-rond en/of facet geslepen

De Edelsteen armbanden van Cinsis zijn gemaakt van echte mooie kwaliteit natuurstenen kralen. Je hebt ze in verschillende grootte en vormen zoals ronde kralen en facet geslepen .

Edelsteen armbanden in verschillende diameters

Onze edelsteen armbanden zijn verkrijgbaar in diverse diameters: Edelsteen Armbanden 4 mm, Edelsteen Armbanden 6mm, Edelsteen Armbanden 8 en 10mm. Deze prachtige armbanden worden met de hand gemaakt en bieden niet alleen een elegante uitstraling, maar hebben ook spirituele betekenissen. Elke steen heeft zijn eigen kenmerken en energieën die kunnen bijdragen aan uw welzijn waaronder amethist voor innerlijke rust, rozenkwarts voor liefde en compassie, tijgeroog voor moed en zelfvertrouwen, en nog veel meer.

Edelsteen Engelen armband

Edelsteen Engelen armbanden zijn niet zomaar sieraden. Ze zijn een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met de helende energieën van edelstenen en engelen. Deze prachtige armbanden worden met de hand gemaakt en bieden niet alleen een esthetische uitstraling, maar ook diepgaande spirituele voordelen.

Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke helende eigenschappen. Door deze stenen te combineren met engelenenergie, ontstaat er een synergie die je kan ondersteunen op je spirituele reis. Elke armband is samengesteld op basis van persoonlijke behoeften en intenties, waardoor het een uniek sieraad is dat speciaal voor jou is gemaakt.

Wanneer je een Edelsteen Engelen armband draagt, creëer je een constante verbinding met de energieën van de edelstenen en engelen. Dit kan je helpen bij het balanceren van emoties, het versterken van intuïtie, het bevorderen van genezing en het stimuleren van spiritualiteit. Of je nu behoefte hebt aan liefde, bescherming, rust of succes, er is altijd een Edelsteen Engelen armband die perfect bij jou past. Ze zijn verkrijgbaar met edelstenen van 8 mm.

Splitarmbanden

Op zoek naar iets unieks? Dan zijn onze splitarmbanden zeker het overwegen waard. Deze armbanden bestaan uit kleine gespleten edelstenen die samen een prachtig geheel vormen. Ze passen perfect bij iedere outfit en geven net dat beetje extra aan jouw pols. 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel