Edelstenen Alfabet

Alfabet overzicht van alle mineralen en edelstenen 

Een overzicht van alle mineralen en edelstenen die je bij Cinsis kunt kopen op alfabetische volgorde met de werking per soort omschreven ;)

Ontdek het Edelstenen ABC

Ontdek het Edelstenen ABC. Welkom in de fascinerende wereld van edelstenen! In ons uitgebreide assortiment bieden wij een diversiteit aan prachtige stenen, waaronder bekende en minder bekende varianten. Laat je betoveren door het Edelstenen ABC en ontdek de mystiek en schoonheid die elke steen te bieden heeft.

Edelstenen en hun eigenschappen

Populaire edelstenen en hun eigenschappen. In de fascinerende wereld van edelstenen zijn er bepaalde stenen die bijzonder geliefd zijn vanwege hun schoonheid en helende eigenschappen. Bij Cinsis bieden wij een divers assortiment aan populaire edelstenen die je kunt kopen.

Hieronder volgt een overzicht van deze stenen op alfabetische volgorde, samen met hun unieke eigenschappen.

1. Amethist: Amethist is een prachtige paarse steen die bekend staat om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van stress, bevordert innerlijke rust en brengt balans in lichaam en geest.

2. Bergkristal: Bergkristal is een krachtige genezer onder de edelstenen. Het staat bekend om zijn zuiverende energie en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast stimuleert het helderheid in gedachten, bevordert het harmonie en brengt balans in energievelden.

3. Citrien: Citrien is een stralend gele steen die vaak geassocieerd wordt met welvaart en succes. Het trekt overvloed aan, inspireert creativiteit, verhoogt zelfvertrouwen en geeft energie.

4. Labradoriet: Labradoriet is een mystieke steen met prachtige kleurschakeringen in blauw, groen en goud. Het staat bekend om zijn beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën en bevordert intuitieve vaardigheden.

5. Maansteen: Maansteen, met zijn betoverende glans, is een steen van vrouwelijke energie en intuïtie. Het helpt bij het balanceren van emoties, bevordert vruchtbaarheid en ondersteunt innerlijke groei.

6. Rozenkwarts: Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en vrede. Het opent het hartchakra, bevordert zelfliefde, harmonie in relaties en verhoogt empathie.

7. Sodaliet: Sodaliet is een steen die communicatie verbetert en logisch denken stimuleert. Het brengt rust in de geest, versterkt zelfvertrouwen en helpt bij het uitdrukken van gedachten en gevoelens.

8. Tijgeroog: Tijgeroog is een beschermende steen die kracht en stabiliteit biedt in moeilijke tijden. Het stimuleert moed, zelfvertrouwen en helder denken.

9. Zonnesteen: Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. 

10. Zwarte obsidiaan: Zwarte obsidiaan is een sterk beschermende steen die negatieve energieën absorbeert en transformeert. Het helpt bij het loslaten van oude patronen, bevordert helderziendheid en innerlijke groei.

Dit was slechts een greep uit ons assortiment aan populaire edelstenen met hun unieke eigenschappen. Bij Cinsis hebben we nog veel meer te bieden. Ontdek de betoverende wereld van edelstenen en laat je inspireren door hun schoonheid en helende krachten.

 

Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische energetische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nóóit een dokter vervangen! Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen ten alle tijden een (huis)arts te raadplegen.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel