Barnsteen / Amber armband voor baby & kind

Het dragen van een barnsteen / amber armband door een baby of kind is een traditie die al eeuwenlang wordt gevolgd.

Barnsteen / Armband armband bij doorkomende tandjes

Veel ouders geloven dat het dragen van een barnsteen / amber armband kan helpen bij de symptomen van doorkomende tandjes, zoals pijn, irritatie en huilen.  Maar wat maakt deze kleine barnsteenkralen zo speciaal? 

De voordelen van amber armbanden bij baby's:

1. Natuurlijke pijnverlichting: Amber staat bekend om zijn natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen. Wanneer de warme huid in contact komt met de barnsteen kralen, kunnen ze oliën vrijgeven die helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn veroorzaakt door doorkomende tandjes. Veel ouders hebben gemeld dat hun baby's rustiger en minder prikkelbaar waren tijdens deze periode.

2. Kalmerend effect: Naast pijnverlichting kan het dragen van een amber armband ook een kalmerend effect hebben op baby's. De warme kleuren en organische textuur van de barnsteenkralen creëren een rustgevende en geruststellende ervaring voor je kleintje.

3. Veiligheid: Het is belangrijk om te benadrukken dat de veiligheid altijd voorop moet staan bij het gebruik van amber armbanden voor baby's. Zorg ervoor dat de armband goed past zonder te strak te zitten en controleer regelmatig op eventuele beschadigingen of losse kralen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

4. Authentieke keuze: Kies altijd voor authentieke barnsteen armbanden voor je baby. Authentieke barnsteen is afkomstig van de hars van bomen en bevat natuurlijke eigenschappen die het gewenste effect kunnen hebben. Vermijd plastic imitaties, omdat deze niet de helende eigenschappen bevatten waar je naar op zoek bent.

Kiezen van een amber armband voor je baby of kind

Bij het kiezen van een amber armband voor je baby of kind is het belangrijk om te kijken naar de verschillende variaties. Bij Cinsis zijn er verschillende soorten barnsteen /  amber armbandjes met edelstenen verkrijgbaar zoals:

  1. Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts 
  2. Barnsteen / Amber armband met Amethist
  3. Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts en Amethist

Bij het kiezen van een amber armband voor je baby of kind is het ook belangrijk om te letten op de grootte en pasvorm. De armband moet comfortabel zitten zonder strak te zijn en mag niet in staat zijn om gemakkelijk af te glijden.

Het is altijd raadzaam om toezicht te houden terwijl je baby een armband draagt. De kralen zijn apart geknoopt voor de veiligheid maar dit geeft geen garantie voor veiligheid tegen verstikkingsgevaar! Dus let altijd goed op! Advies om het armbandje 's nachts af te doen.

Het dragen van een barnsteen / amber armband kan een natuurlijke manier zijn om verlichting te bieden bij doorkomende tandjes bij je baby. Het is echter altijd belangrijk om naar je eigen intuïtie te luisteren en eventuele zorgen met een arts of kinderarts te bespreken.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel