Orgonite hangers

Wat zijn orgonite hangers?

Wat zijn orgonite hangers? Orgonite hangers zijn een speciaal gemaakt sieraad dat ontworpen is om je energieveld, ook wel aura genoemd, en de chakra's (energiekanalen) meer in balans te brengen. Door het dragen van deze hanger kun je merken dat je rustiger wordt en minder stress ervaart. Daarnaast kan de orgonite hanger ook helpen om energieën van andere mensen op afstand te houden. Het mooie aan deze hanger is dat je deze niet alleen om je nek kunt dragen, maar ook in je broekzak kunt stoppen of onder je hoofdkussen kunt leggen. Om de orgonite hanger optimaal te activeren, is het belangrijk om deze tenminste 20 seconden vast te houden. Dus als je merkt dat je energieveld uit balans is, zoek dan naar een orgonite hanger en ervaar zelf de positieve effecten op jouw welzijn.

Verschillende soorten orgonite hangers

Bij Webshop Cinsis kun je kiezen uit verschillende soorten Orgonite hangers. De hangers verschillen qua vorm en grootte, waardoor er voor iedereen wel een passende optie is. Zo biedt de webshop edelsteen orgonite hangers aan, zowel met als zonder symbolen. Deze hangers combineren de kracht van edelstenen met de positieve energie van orgonite, waardoor ze zowel mooi als functioneel zijn. Daarnaast zijn er ook Chakra orgonite hangers beschikbaar. Deze hangers zijn speciaal ontworpen om één van de 7 chakra's (energiekanalen) in balans te brengen en te harmoniseren met de rest van de chakra's. 

Waaruit bestaat een Orgonite hanger?

Een orgonite hanger is een sieraad dat gemaakt is van een combinatie van metalen, edelstenen en kunsthars. Het is ontworpen om positieve energie te genereren en negatieve energie te transformeren.

Orgonite hangers worden vaak gebruikt voor energetische bescherming en het balanceren van de chakra's. Ze kunnen helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap en het verhogen van de vitaliteit.

De hangers kunnen gedragen worden als ketting of als sleutelhanger, waardoor ze gemakkelijk overal mee naartoe genomen kunnen worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en ontwerpen, waardoor er voor iedereen wel een passende hanger te vinden is.

De metalen in de hanger, zoals koper en aluminium, zorgen voor een geleiding van energie. De edelstenen voegen hun eigen energetische eigenschappen toe aan de hanger. Zo kan bijvoorbeeld een amethist steen helpen bij het kalmeren van de geest en het bevorderen van spirituele groei, terwijl een rozenkwarts steen kan zorgen voor liefdevolle energie en emotioneel evenwicht. De kunsthars fungeert als een soort matrix die de energieën van de metalen en edelstenen in balans houdt en verspreidt. Dit zorgt ervoor dat de orgonite hanger zijn werking behoudt en langdurig positieve energie kan genereren.

Veelzijdig sieraad

Al met al is een orgonite hanger een veelzijdig en krachtig sieraad dat niet alleen mooi is om te dragen, maar ook een positieve invloed kan hebben op je energie en welzijn.

Hoe werkt een orgonite hanger?

Een orgonite hanger werkt door middel van de metalen en kristallen die erin verwerkt zijn. De metalen fungeren als geleiders en verspreiden de energie gelijkmatig door de hanger heen. Dit zorgt ervoor dat de energie wordt verdeeld en niet op één plek blijft hangen. De kristallen in de hanger hebben een versterkend en harmoniserend effect op de energie. Ze kunnen helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam en het verminderen van negatieve invloeden van elektromagnetische straling.

Het dragen van een orgonite hanger creëert een veld van positieve energie om de drager heen, wat kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en balans.

Voordelen van het dragen van een orgonite hanger

Een orgonite hanger biedt verschillende voordelen voor de drager.

 • Ten eerste biedt het bescherming tegen elektromagnetische straling. In onze moderne samenleving worden we dagelijks blootgesteld aan verschillende elektronische apparaten, zoals smartphones en laptops, die elektromagnetische straling afgeven. Deze straling kan schadelijk zijn voor onze gezondheid. Een orgonite hanger helpt om deze straling te neutraliseren en ons lichaam te beschermen. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en welzijn.
 • Daarnaast zorgt het dragen van een orgonite hanger voor verhoogde energie en vitaliteit. De positieve energie die de orgonite uitstraalt, wordt opgenomen door ons lichaam en zorgt voor een verhoogd energieniveau. Dit kan leiden tot meer vitaliteit, een betere weerstand tegen ziektes en een algeheel gevoel van welzijn.
 • Bovendien bevordert een orgonite hanger ook de emotionele balans en vermindert het stress. De orgonite helpt om negatieve energieën in onze omgeving te transformeren en brengt zo rust en harmonie in ons leven. Hierdoor ervaren we minder stress en hebben we meer emotionele stabiliteit.
 • Slapen is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Het dragen van een orgonite armband kan helpen bij het creëren van een rustige en gebalanceerde energie, waardoor je slaapkwaliteit verbetert en je dieper en meer verkwikkend slaapt.
 • Een ander voordeel van het dragen van een orgonite hanger is dat het de concentratie en focus verbetert. De positieve energie van de orgonite helpt om onze gedachten te ordenen en ons te focussen op wat belangrijk is. Dit kan vooral handig zijn tijdens het studeren of werken.
 • Tot slot bevordert een orgonite hanger ook de spirituele groei en bewustzijn. De orgonite helpt om onze intuïtie te versterken en ons in contact te brengen met onze innerlijke wijsheid. Dit kan leiden tot een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen.

Kortom, het dragen van een orgonite hanger heeft vele voordelen voor zowel ons fysieke als emotionele welzijn.

Tips voor het kiezen van een orgonite hanger

Bij het kiezen van een orgonite hanger zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee kunt houden.

 • Ten eerste is het belangrijk om de gewenste grootte van de hanger te bepalen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een kleine en subtiele hanger, terwijl anderen liever een grotere hanger dragen.
 • Vervolgens is het design van de hanger iets om te overwegen. Orgonite hangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zoals druppelvormig, geometrisch of met symbolen erin verwerkt.
 • Het is ook belangrijk om op je intuïtie te vertrouwen bij het kiezen van een orgonite hanger. Laat je gevoel leiden en kies de hanger die je het meeste aanspreekt.
 • Bedenk daarnaast welk doel je wilt bereiken met de orgonite hanger. Wil je bijvoorbeeld meer energie, bescherming tegen negatieve invloeden of spirituele groei? Stem je keuze af op je intentie.
 • Tot slot is het materiaal waaruit de orgonite hanger is gemaakt ook van belang. Kies bijvoorbeeld voor een hanger gemaakt van edelstenen, metalen of hars, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Door deze verschillende aspecten in overweging te nemen, kun je een orgonite hanger kiezen die perfect bij jou past.

Draag je liever een orgonite armbandje ipv een orgonite hanger? Dan is dit misschien iets voor jou :)   Orgonite Armband. Verschillende variaties

Wil je meer lezen over orgonite? Lees dan verder in deze Blog: "Wat is een Orgonite en hoe gebruik je deze?"

Meer info over Orgone energie? via deze link vind je meer info: Orgone energie

Zoek je toch een andere vorm orgonite? Kijk dan via deze link bij alle Orgonite producten verkrijgbaar bij Cinsis 😉  

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel