Sorteer op
 • Rozenkwarts Dolfijn
  Rozenkwarts Dolfijn

  ROZENKWARTS DOLFIJN Edelsteen DolfijnDe dolfijn is een speels en vrolijk edelsteendier dat verbonden is met vrijheid, intuïtie en vreugde. Dolfijnen worden beschouwd als boodschappers van positieve energieën, spirituele groei en…

  € 15,95
 • Regenboog Fluoriet olifant (nr 1)
  Regenboog Fluoriet olifant (nr 1)

  EDELSTEEN OLIFANT REGENBOOG FLUORIET Regenboog Fluoriet olifantEén van de belangrijkste betekenissen achter de Regenboog Fluoriet olifant is zijn associatie met bescherming. Net zoals olifanten bekend staan als krachtige…

  € 15,50

Edelsteen Dier

Een overzicht van alle edelsteen dieren voorradig bij Cinsis.

Edelsteen dieren

Edelsteendieren zijn prachtige creaties die de symboliek en kracht van zowel edelstenen als dieren combineren. Ze bieden een unieke manier om de energieën van deze twee elementen in je leven te integreren. Hier laat ik je kennis maken met twee bijzondere edelsteendieren: de olifant en de dolfijn.

De olifant wordt vaak geassocieerd met kracht, intelligentie en doorzettingsvermogen. Deze majestueuze wezens hebben een sterke symboliek in veel culturen over de hele wereld. Als edelsteendier staat de olifant symbool voor bescherming, geluk en wijsheid. Door een edelstenen olifantje zoals bijvoorbeeld een jade olifant of een rozenkwarts olifant in je bezit te hebben, kun je die energieën versterken en uitnodigen in je leven. Jade is bekend om zijn helende eigenschappen en kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en harmonie. Rozenkwarts daarentegen staat bekend om zijn liefdevolle energie die zorgt voor emotioneel evenwicht en compassie.

De dolfijn is een speels en vrolijk edelsteendier dat verbonden is met vrijheid, intuïtie en vreugde. Dolfijnen worden beschouwd als boodschappers van positieve energieën, spirituele groei en genezing. Een dolfijntje gemaakt van aquamarijn kan je helpen om contact te maken met je intuïtie en emotionele blokkades los te laten. Het bevordert ook helderheid van geest en versterkt spirituele verbindingen.

Of je nu kiest voor een olifant of een dolfijn, het hebben van een edelsteendier als onderdeel van je edelsteencollectie kan je dagelijks herinneren aan de betekenis en kracht die ze vertegenwoordigen. 

Edelsteen met unieke eigenschappen en energie

Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en energie. Ze kunnen worden gebruikt om specifieke intenties te versterken, om ons te helpen bij emotionele heling, spirituele groei of het verbeteren van onze vitaliteit. Het is fascinerend hoe deze natuurlijke creaties ons kunnen ondersteunen op verschillende niveaus.

Amethist bijvoorbeeld is een prachtige paarse steen die bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Het verlicht stress en angstgevoelens en bevordert een goede nachtrust. Amethist wordt vaak gebruikt tijdens meditaties om innerlijke rust en helderheid te bevorderen.

De energieke vuuragaat daarentegen stimuleert moed, passie en creativiteit. Deze steen kan ons helpen zelfvertrouwen op te bouwen en doelen na te streven met vastberadenheid.

Peridoot staat bekend als de steen van positieve energie. Het helpt om negatieve emoties los te laten zodat er ruimte komt voor vreugde, welzijn en persoonlijke groei.

We moeten echter niet vergeten dat elke persoon uniek is, evenals de manier waarop we reageren op edelstenen. Wat voor de ene persoon werkt, kan anders zijn voor een ander. Het is belangrijk om open te staan voor de ervaring en intuïtief te kiezen welke edelsteen het beste bij jou past. 

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel