Sorteer op
  • Edelsteen Armband Granaat 4 mm
    Edelsteen Armband Granaat 4 mm

    EDELSTEEN ARMBAND GRANAAT 4MMEdelsteen Armband Granaat 4mmEen mooie elastische edelsteen armband met Granaat kraaltjes met een diameter van +/- 4mm. One size fits all. Overal bij te combineren.

    GranaatGranaat is de perfecte steen…

    € 8,95

Granaat

Granaat

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Granaat reinigt alle chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie, reinigt en vergroot het aura. De steen helpt Kundalini energie opstijgen. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd. De steen activeert andere kristallen, wat hun effect versterkt. Fysiek werkt granaat verwarmend en de steen vergroot het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Verder heeft de steen een positieve invloed op het bloed en de bloedsomloop, koude handen en voeten, het hart, de longen, seksualiteit, vaginisme, frigiditeit, vruchtbaarheidsproblemen bij de man en potentie problemen. Het kan ondersteunen bij een burn-out.

Toegeschreven werking: * tegen overspannenheid * bij hartritmestoornissen * bij bloedarmoede * bestrijdt ontstekingen * versterkt het hart * verdrijft futloosheid en vermoeidheid* geeft doorzettingsvermogen

Specificaties Granaat

Kleur   Kan allerlei kleuren hebben, rood, oranje, roze, groen, bruin, Zelfs kleurloos of wit. Zeldzaam is de kleur blauw.

Toepasbaar  Als hanger en in een ruimte. De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is.

Verzorging  kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld  ram, leeuw, schorpioen en steenbok

Chakra  basis chakra (1e)

Vindplaats  Madagaskar, Mexico, U.S.A., Zuid-Afrika

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel