Sorteer op
 • Maansteen hanger met koper (nr 1)
  Maansteen hanger met koper (nr 1)

  MAANSTEEN HANGER MET KOPER (NR 1)Deze mooie Maansteen hanger is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper.

  MaansteenVrouwelijke energie, vruchtbaarheid en intuïtie.

  De steen heeft een sterke connectie met de maan en…

  € 49,99

Maansteen Hangers met Koper

Hier vind je verschillende modellen Maansteen hangers met koper. Voor nu alleen een ovale Maansteen hanger.

Handgemaakte koperen Maansteen hanger van Cinsis ;)

Handgemaakte koperen Maansteen hangers van Cinsis ;). Deze mooie Maansteen hangers zijn created by me (Cinsis) :) en zijn gemaakt met Maansteen edelstenen en koper.

Handgemaakte koperen edelsteenhangers zijn perfect voor mensen die houden van rustieke en ambachtelijke stijl. Deze hangers worden gemaakt van hoogwaardig koper, dat bekend staat om zijn helende eigenschappen. De combinatie van het warme, aardse koper met de natuurlijke schoonheid van de edelsteen creëert een uniek contrast dat zeker indruk zal maken.

Maansteen 

Vrouwelijke energie, vruchtbaarheid en intuïtie.

De steen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtiezelfinzicht en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen heeft ook een sterk effect op slaap, dromen, helpt bij slapeloosheid en om dromen beter te herinneren

Naast de algemene werking van maansteen heeft Witte maansteen de volgende aanvullende eigenschappen:

Witte Maansteen

Witte maansteen vertoont de algemene eigenschappen van maansteen. Deze stenen worden het vaakst gebruikt om de vruchtbaarheid energetisch te bevorderen en de zwangerschap, bevalling en borstvoeding te ondersteunen.

Maansteen producten

Meer Maansteen of ander model Maansteen hangers bekijken die voorradig zijn in de webshop? Klik hier op Maansteen producten.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel