Sorteer op
  • Uitverkocht

    Tijgeroog Schedel
    Tijgeroog Schedel

    TIJGEROOG SCHEDELTijgeroogDe steen is vooral bekend om zijn beschermende werking tegen negatieve invloeden. Hij helpt je balans te vinden tussen het fysieke en het spirituele. Tijgeroog werkt aardend, schept heldere intenties en…

    € 39,99

Edelsteen Schedel

Wat is een Edelsteen Schedel?

Een (Edelsteen) schedel is uit edelsteen of orgonite vervaardigde schedel. Ze hebben specifieke vormen en worden al eeuwenlang gebruikt voor spirituele en energetische doeleinden. De vorm van de schedel staat symbool voor voorouderlijke energie en kan ons helpen om in contact te komen met onze eigen zielseigenschappen. Elke edelsteen schedel heeft zijn eigen bewustzijn en trillingsgetal. Dit betekent dat elke schedel een unieke energie en kracht uitstraalt. Door samen te werken met een edelsteen of orgonite schedel, kunnen er verschillende processen en transformaties in gang worden gezet bij de persoon die de hoeder is van de schedel. Wanneer we samenwerken met een edelsteen schedel, kunnen vraagstukken of negatieve beelden en overtuigingen aan het licht komen. Deze mogen vervolgens "gezien worden" in alle liefde en acceptatie, om daarna losgelaten te worden. De schedels brengen beelden, liefde, healing en kennis over aan hun hoeders.

Het dragen van een edelsteen schedel kan op verschillende manieren plaatsvinden. Je kunt hem bijvoorbeeld gewoon in je zak dragen zodat je af en toe kunt aanraken om je bewust te worden van je eigen innerlijke kracht. Belangrijk is dat de specifieke edelsteensoort van de schedel jou aanspreekt, waardoor er een klik ontstaat tussen jou en de schedel. Ontdek nu zelf de kracht en betekenis van edelsteen schedels en laat je leiden door de energie die zij uitstralen.

Samenwerken met een edelsteen schedel

Een edelsteen schedel is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar kan ook een krachtig hulpmiddel zijn om mee samen te werken in je spirituele groei en transformatie. Elke schedel draagt zijn eigen bewustzijn en geeft zijn eigen trillingsgetal door. Door bewust samen te werken met een edelsteen schedel, kunnen er diverse processen en transformaties in gang gezet worden bij de hoeder van de schedel. De vorm van de schedel is geen toeval. Het staat symbool voor voorouderlijke energie en fungeert als spiegel voor je eigen zielseigenschappen die op dat moment relevant zijn. De schedel weerspiegelt wat er in jou leeft, wat mag worden 'gezien' en vervolgens liefdevol geaccepteerd en losgelaten kan worden. Het brengt vraagstukken, negatieve beelden en overtuigingen aan het licht, zodat ze getransformeerd kunnen worden.

Een edelsteen schedel brengt niet alleen transformatie, maar ook beelden, liefde, healing en kennis over. Het kan dienen als een bron van wijsheid die je kan ondersteunen op je spirituele pad. Het dragen van een edelsteen schedel kan helpen om je bewust te worden van je eigen kracht en jouw unieke potentieel te ontdekken.

Belangrijk is dat de juiste klik aanwezig is tussen jou en de gekozen edelsteen schedel. Een persoonlijke connectie met de energie van de schedel is essentieel om optimaal te kunnen profiteren van de samenwerking. Het is belangrijk dat de schedel jou aanspreekt en resoneert met jouw energie. Experimenteer nu zelf met het werken met een edelsteen schedel. Laat je leiden door de transformatieve energie die hij uitstraalt en omarm de processen die op gang kunnen komen. Ontdek de kracht van deze bijzondere schedels en laat ze je begeleiden op jouw reis naar bewustzijn en persoonlijke groei. 

 

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel