Epidoot

Epidoot

Epidoot geeft inzicht en brengt lichaam en geest terug naar een gezonde en gebalanceerde toestand. De steen zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelfmedelijden en psychische onrust. Hij helpt je realistisch naar jezelf, je situatie en je capaciteiten te kijken. Hij laat je inzien dat het geen zin heeft om in een slachtofferrol te gaan zitten vol met zelfmedelijden en zelfkritiek. Epidoot helpt je om je eigenwaarde op te krikken en jezelf te accepteren zoals je bent. Zo kun je weer ten volle van het leven genieten en wordt je identiteitsgevoel versterkt. Op basis hiervan worden haalbare eisen gesteld en werk je geduldig naar deze doelen toe. Epidoot ondersteunt bij uitputting en overbelasting door bijvoorbeeld stress, lastige omstandigheden en negatieve ervaringen. Het werkt stemming verbeterend en vermindert verdriet, zelfmedelijden en frustratie. Je blijft geaard, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Fysiek ondersteunt de steen het genezingsproces van het lichaam en bevordert je conditie, constitutie en weerstand en helpt je om je lichaam op de best mogelijke manier te verzorgen. Epidoot is goed voor emotionele trauma’s, uithoudingsvermogen, zenuwstelsel, immuunsysteem, cellulair geheugen, dehydratie, hersenen, schildklier, lever, galblaas, bijnieren; als elixer verzacht het de huid.

 

Kleur  geelgroen, pistachegroen of donkergroen. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glasachtige glans.

Toepasbaar  Epidoot kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden. Er kan mee gemediteerd worden door de steen op het voorhoofd of de solar plexus te leggen. Een cirkel van stukken epidoot bevordert fysiek en psychisch herstel.

Verzorging  Epidoot kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra  Basischakra en Hartchakra

Vindplaats  wordt onder andere gevonden in Oostenrijk, Rusland, Frankrijk, Californië, de Verenigde Staten, en Italië.

 

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Sorteer op
  • Epidoot trommelstenen 17-30 gram
    Epidoot trommelstenen 17-30 gram

    Epidoot trommelstenen 17-30 gram.

    Epidoot geeft inzicht en brengt lichaam en geest terug naar een gezonde en gebalanceerde toestand. De steen zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelfmedelijden…

    € 4,50
Sorteer op

Instagram | Cretan NSW

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel