Sorteer op
  • Edelsteen Armband Beryl 6mm nuggets
    Edelsteen Armband Beryl 6mm nuggets

    EDELSTEEN ARMBAND BERYL 6MM NUGGETSEdelsteen Armband Beryl 6mm nuggetsEen mooie elastische edelsteen armband met Beryl nugget kraaltjes met een diameter van +/- 6mm. One size fits all. Overal bij te combineren.

    BerylBeryl is een…

    € 9,95

Morganiet

Morganiet, of roze Beryl,

Behoort samen met de smaragd en aquamarijn tot de beryl (of Beril) familie. Beryl heeft verschillende kleuren en enkele bekende zijn de blauwe Beryl die we dus kennen als aquamarijn, de roze als morganiet, de gele als heliodoor de heldere als Gosheniet en de rode als Bixbiet.

Morganiet heeft een zachte en aantrekkelijke gloed die niet alleen de aandacht trekt van de mensen om ons heen, maar ook relaties verbetert en onze aandacht vergroot. Morganiet komt overeen met het hartchakra en zou het hart en de longen kunnen versterken en spanning kunnen verlichten. In de huidige samenleving zijn velen van ons gestrest vanwege hogere werk-gezinslast. Morganiet is erg goed in het helpen om angst te verlichten en innerlijke rust te herwinnen. Het is een engelensteen. In meditatie kan deze steen je helpen om boodschappen van engelen en andere lichtwezens te ontvangen.

Specificaties Morganiet

Kleur: Roze tot zalmroze

Toepasbaar  Als sieraad/hanger en in een ruimte

Verzorging: Morganiet kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren.

Sterrenbeeld: Weegschaal

Chakra: hartchakra en kruinchakra

Vindplaatsen: Brazilië, Afghanistan, Mozambique, Namibia, Amerika en Madagaskar.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel