Sorteer op
  • Labradoriet / Spectroliet  handsteen xl (nr 3)
    Labradoriet / Spectroliet handsteen xl (nr 3)

    LABRADORIET / SPECTROLIET HANDSTEEN XLFinland levert een Labradoriet variant die kleurrijker en energetisch sterker is. Deze variant heet Spectroliet.

    LabradorietEen sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt je eigen…

    € 23,50

Labradoriet / Spectroliet

Finland levert een Labradoriet variant die kleurrijker en energetisch sterker is. Deze variant heet Spectroliet.

Labradoriet                          

Een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt je eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Des te donkerder des te sterker het je afschermt voor negativiteit van - en leegzuigen door anderen. De lichtere labradoriet leert je juist je grenzen te kennen en deze aan te geven.
Labradoriet helpt connectie te maken met je intuïtie, gidsen, universele energieën, vorige levens en zorgt daarnaast ook weer voor een veilige terugkomst in het hier en nu. Hij is een goede edelsteen voor nieuwetijdskinderen / gevoelige mensen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. De steen stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. 

Naast de algemene eigenschappen van labradoriet heeft spectroliet een hogere vibratie dan labradoriet.

spectroliet

Spectroliet creëert bij het dragen van, of in de nabijheid te zijn een krachtveld om de aura heen dat voorkomt dat negativiteit vat op je krijgt waardoor je aan het einde van de dag nog wat energie over hebt. Zeer geschikt dus voor hooggevoelige mensen die vaak het gevoel hebben helemaal te worden leeggezogen door hun omgeving. Spectroliet helpt je bij zelfreflectie en helpt je contact maken met vorige levens. De steen heeft ook een positieve invloed op slaapproblemen veroorzaakt door psychische of mentale overbelasting en stress. 

Specificaties Spectroliet

Kleur  Vaak bonte kleuren verzameling van geel, goud, blauw, groen en wat zeldzamer de kleur paars

Verzorging  Spectroliet kan op alle manieren gereinigd of opgeladen worden. 

Sterrenbeeld  Leeuw, Schorpioen en Boogschutter

Chakra  Spectroliet werkt op de Aura maar grijpt tevens aan op het zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra en derde oogchakra. 

Vindplaats  Finland

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel