Sorteer op
 • Agaat Geode sleutelhanger (nr 3)
  Agaat Geode sleutelhanger (nr 3)

  AGAAT GEODE SLEUTELHANGER (NR 1)Edelsteen SleutelhangerBen je opzoek naar een agaat die je altijd bij je kan dragen? Kies dan voor een mooie agaat geode edelsteen sleutelhanger. Ook super leuk om cadeau te krijgen :)

  AgaatAgaat…

  € 8,95
 • Agaat Geode sleutelhanger (nr 4)
  Agaat Geode sleutelhanger (nr 4)

  AGAAT GEODE SLEUTELHANGER (NR 4)SleutelhangerBen je opzoek naar een agaat die je altijd bij je kan dragen? Kies dan voor een mooie agaat geode edelsteen sleutelhanger. Ook super leuk om cadeau te krijgen :)

  AgaatAgaat is een…

  € 8,95
 • Agaat Geode sleutelhanger (nr 1)
  Agaat Geode sleutelhanger (nr 1)

  AGAAT GEODE SLEUTELHANGER (NR 1)SleutelhangerBen je opzoek naar een agaat die je altijd bij je kan dragen? Kies dan voor een mooie agaat geode edelsteen sleutelhanger. Ook super leuk om cadeau te krijgen :)

  AgaatAgaat is een…

  € 8,95
 • Sleutelhanger pendel rozenkwarts
  Sleutelhanger pendel rozenkwarts

  SLEUTELHANGER PENDEL ROZENKWARTSHoe leuk zijn deze :) Altijd een pendel bij de hand ;) Sleutelhanger van rozenkwarts, die tevens als pendel gebruikt kan worden door bijvoorbeeld met een touwtje de ketting van de sleutelhanger…

  € 6,99

Edelsteen Sleutelhanger

Agaat Geode Sleutelhangers:

Agaat Geode Sleutelhangers: Een uniek en natuurlijk accessoire. Agaat geodes zijn ware kunstwerken van de natuur. Deze unieke edelstenen hebben natuurlijke holtes gevuld met kristallen die schitteren en glinsteren als ze het licht vangen. Elke agaat geode is volstrekt uniek, waardoor elke agaat geode sleutelhanger een exclusief accessoire op zichzelf is. De agaat geode sleutelhangers combineren de schoonheid van de natuur met functionaliteit. Ze zijn handgemaakt met zorg en aandacht voor detail, waarbij alleen de hoogwaardigste agaat geodes worden gebruikt. Met hun ruwe textuur en levendige kleuren voegen ze een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je dagelijkse leven.

De energie van de agaat geodes heeft ook helende eigenschappen. Agaat wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn stabiliserende en aardende werking. Het kan helpen bij het in balans brengen van emoties, het verminderen van stress en het versterken van zelfvertrouwen. Door een agaat geode sleutelhanger bij je te dragen, kun je genieten van deze positieve energie waar je ook gaat.

Naast hun helende eigenschappen en esthetische waarde, hebben agaat geode sleutelhangers ook een symbolische betekenis. Ze staan symbool voor innerlijke groei, transformatie en harmonie tussen tegenpolen.

Door deze prachtige steen aan je sleutels te bevestigen, draag je niet alleen bij aan het behouden van de natuurlijke schoonheid die de aarde ons biedt, maar herinner je jezelf er ook aan om evenwicht en harmonie in je leven na te streven. 

Laat Rozenkwarts je leven harmoniseren met een Sleutelhanger Pendel

Laat Rozenkwarts je leven harmoniseren met een Sleutelhanger Pendel. Rozenkwarts is een krachtige steen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn helende en liefdevolle eigenschappen. Met een sleutelhanger pendel van rozenkwarts kun je deze positieve energie altijd bij je dragen en genieten van de talloze voordelen die deze prachtige edelsteen te bieden heeft.

Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en harmonie. Het helpt om negatieve emoties te verzachten, het hartchakra te openen en liefdevolle energie in je leven te brengen. Met een sleutelhanger pendel van rozenkwarts kun je elke keer dat je naar je sleutels kijkt, herinnerd worden aan de kracht van liefde en hoe belangrijk het is om zelfliefde te cultiveren. Daarnaast staat rozenkwarts ook bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het vermogen om stress en angst te verminderen. Door dagelijks in contact te komen met deze mooie edelsteen, kun je helpen om innerlijke rust en balans in je leven te bevorderen. De zachte en rustgevende energie van rozenkwarts kan helpen bij het loslaten van spanning, zorgen en negatieve gedachten.

Een sleutelhanger pendel is niet alleen een prachtig accessoire, maar ook een functioneel hulpmiddel voor energetisch werk. Je kunt de pendel gebruiken om vragen te stellen, beslissingen te nemen of gewoon voor algemene energetische reiniging en balans. Met rozenkwarts als de steen van keuze voor de pendel, profiteer je ook van de helende en harmoniserende eigenschappen tijdens je pendelpraktijk.

Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol cadeau voor een geliefde of een manier om jezelf te verwennen met positieve energie, een sleutelhanger pendel van rozenkwarts is een perfecte keuze. Het is niet alleen praktisch, maar ook symbolisch en krachtig. Laat rozenkwarts je leven harmoniseren met een sleutelhanger pendel. Voeg dit unieke accessoire toe aan je dagelijkse routine en ervaar de voordelen van deze prachtige edelsteen.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel