Sorteer op
 • Regenboog Fluoriet dubbeleinder Punt (nr 1)
  Regenboog Fluoriet dubbeleinder Punt (nr 1)

  REGENBOOG FLUORIET DUBBELEINDER PUNT (NR 1)Regenboog Fluoriet dubbeleinderDeze dubbeleinder punt is geslepen, gepolijst en heeft een hexagonale vorm.
  Regenboog fluoriet is nog mooier als er van achteren een licht doorschijnt, dan…

  € 21,99
 • Regenboog Fluoriet dubbeleinder Punt (nr 2)
  Regenboog Fluoriet dubbeleinder Punt (nr 2)

  REGENBOOG FLUORIET DUBBELEINDER PUNT (NR 2)Regenboog Fluoriet dubbeleinderDeze dubbeleinder punt is geslepen, gepolijst en heeft een hexagonale vorm.
  Regenboog fluoriet is nog mooier als er van achteren een licht doorschijnt, dan…

  € 23,99
 • Regenboog Fluoriet dubbeleinder Punt (nr 3)
  Regenboog Fluoriet dubbeleinder Punt (nr 3)

  REGENBOOG FLUORIET DUBBELEINDER PUNT (NR 3)Regenboog Fluoriet dubbeleinderDeze dubbeleinder punt is geslepen, gepolijst en heeft een hexagonale vorm.
  Regenboog fluoriet is nog mooier als er van achteren een licht doorschijnt, dan…

  € 25,99

Edelsteen Dubbeleinder

Waar is een dubbeleinder goed voor?

Een edelsteen dubbeleinder heeft een punt aan elk uiteinde; door deze vorm kan hun energie in beide richtingen stromen, waardoor ze geweldige hulpmiddelen zijn voor energiegenezing en spirituele oefeningen. Dubbeleinders absorberen energie op het ene punt, transformeren het en stralen het uit op het andere punt. Deze kristallen worden van nature diep in de aarde gevormd of in deze vorm geslepen en gepolijst.

De meest voorkomende toepassingen van dubbeleinders:

 • Energiegenezing en -reiniging: hun vermogen om energie te absorberen en uit te stralen, maakt deze kristallen uitstekende hulpmiddelen voor kristaltherapeuten, energiegenezers en Reiki-beoefenaars om de aura en de chakra's te reinigen, te activeren en in balans te brengen. Rozenkwartskristallen met dubbeleinders worden bijvoorbeeld gebruikt om stagnerende energieën te verwijderen, het hartchakra in evenwicht te brengen en deze te doordrenken met pure, rustgevende energie.
 • Essentiële stukken voor kristalroosters: kristallen met dubbeleinders (punten) zijn ook belangrijk voor kristalroosters omdat ze de energieën van de andere kristallen kunnen overdragen en doorgeven. 
 • Hulpmiddelen voor bemiddeling: Kunnen worden gebruikt in yoga en meditatie om de verbinding met spirituele rijken te vergemakkelijken die dienen als ontvangers en zenders van energieën met een hoge trilling. Dubbeleinders verbeteren de energiestroom in je aura, waardoor je meer gecentreerd en gefocust kunt zijn tijdens meditaties. Fluorieten met dubbeleinders zijn één van de beste kristallen hulpmiddelen voor meditatie.
 • Kristallen met dubbeleinders voor stressvermindering en ontspanning: wanneer ze worden gebruikt tijdens ontspanning, kunnen de kristallen met dubbeleinders je helpen te regenereren en te ontspannen na een zware dag, energieblokkades verwijderen en je aura doordringen met pure energie.
 • Hulpmiddelen voor manifestatie: vanwege hun eigenschappen worden kristallen met dubbeleinders (punten) vaak gebruikt als hulpmiddelen om de energie te concentreren op een goed ingestelde intentie tijdens manifestatietechnieken.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel