Koperen Edelsteen hangers

Alle edelsteen hangers die  je op deze pagina kunt zien zijn gemaakt met koper.

Koperen sieraden

Koperen sieraden zijn een van de beste manieren om de helende eigenschappen van koper op te nemen. Door het metaal te dragen / vast te houden, kunnen je eigen trillingen synchroniseren met het koper. Zonder enige barrière is het metaal in staat om pijntjes en kwalen te verlichten, de chakra's op te ruimen en je innerlijke gelukzaligheid en energieën in balans te brengen. Of je nu kiest voor een koperen armband, koperen hanger of koperen ring, dit metaal zal je zeker onmiddellijk kalmeren. 

Deze handgemaakte koperen hangers hebben een coating van was (Renaissance Wax). Door deze waslaag komt je huid niet rechtstreeks in contact en zal het koper niet (in ieder geval minder snel) verkleuren. Let wel op als je de koper toch wilt schoonmaken, je kan hiermee namelijk de waslaag verwijderen. M.b.v. blanke lak of de wax zou je je sieraad weer kunnen sealen en zal het koper weer voor langere tijd mooi glanzend blijven. Het schijnt ook positief uit te vallen voor mensen met koper allergie aangezien door de waslaag de koper de huid niet aanraakt. Helaas durf ik dat niet te bevestigen en zul je evt. zelf moeten uitproberen.

Waarom kunnen koperen sieraden verkleuren?

Oxidatie is een natuurlijk fenomeen, maar bepaalde factoren kunnen het versnellen. Zoals:

  • PH zure huid. De pH van de huid varieert van persoon tot persoon. Dus kan het koper bij de ene persoon sneller verkleuren dan bij een ander.
  • Contact met bijv. cosmetica, een zeer vochtige lucht, gechloreerd zwembadwater, parfums, reinigingsproducten en/of (zure) transpiratie kunnen ervoor zorgen dat koper sneller verkleurd. 

Renaissance Wax zal dit tegenhouden/vertragen.

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel