Sorteer op
 • Uitverkocht

  Oog van St. Lucia hartje +/- 30mm
  Oog van St. Lucia hartje +/- 30mm

  OOG VAN ST. LUCIA HART +/- 30MMOog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye”Oog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye” is een gemineraliseerd operculum, dat afkomstig is van een…

  € 7,99
 • Eye of St Lucia hanger doorboord.
  Eye of St Lucia hanger doorboord.

  EYE OF ST LUCIA HANGER DOORBOORD.Deze Eye of St Lucia hanger heeft een zijwaards gaatje doorboord, passend voor een koord, lint of touwtje.

  Oog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye”Oog van Saint Lucia,…

  € 9,95

Oog van Saint Lucia.

Oog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye”

Oog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye” is een gemineraliseerd operculum, dat afkomstig is van een weekdier van de Turbinidae gastropod-familie. Aan de ene zijde hebben zij een prachtige spiraalvormige tekening. De andere kant is pastelkleurig. Een Oog van Sint Lucia brengt de drager geluk en wendt het boze oog af.

Eye of Saint Lucia heeft veel mentale deugden en eigenschappen. Ten eerste werkt het op het Wortelchakra en het Derde Oog-Chakra, het weert het boze oog en de negatieve energie af en bevordert het geluk. Deze steen / schelp brengt bescherming en plezier voor de drager. Het wordt daarom als een geluksbrenger beschouwd, vooral door vissers op Corsica die geloven dat het geluk brengt. Daarnaast bevordert de steen zelfvertrouwen, een onwankelbaar vertrouwen in zichzelf en in je handelen.  Op deze manier biedt Eye of Saint Lucia steen de drager de hulp, kracht en steun die hij nodig heeft om de onzekerheden van het leven het hoofd te bieden en geluk te ervaren. Zo kan men de toekomst in alle rust en kalmte begrijpen.

Specificaties Oog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye”

Toepasbaar  Kan als hanger worden gebruikt of mee worden gedragen in bijv. je broekzak.

Deze prachtige exemplaren komen uit Madagaskar.

 

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Oog van Saint Lucia, ook bekend als “Venus eye”of Virging eye”

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel